Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raețchi, avertisment dur pentru PSD: Interesele personale ale lui Liviu Dragnea sunt secundare. Mâine trebuie avizat sistemul Patriot

Defence24
Wisla Patriot

Președintele Comisiei de Apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raețchi, a adresat un mesaj senatorilor PSD din Comisia de Apărare, cu o zi înainte de avizul decisiv privind cumpărarea sistemelor de rachete Patriot, după ce, zilele trecute, aceștia au absentat fără explicații de la votul asupra acestui proiect.

Citeşte şi: OFICIAL - Casa Regală, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea Regelui Mihai. Ce măsuri iau medicii

“Stimați colegi, absența dumneavoastră în grup de la ședința de marți în care urma să fie avizat proiectul Patriot a surprins și a îngrijorat opinia publică din România. Nicio o explicație nu s-a dovedit credibilă și satisfăcătoare, în condițiile în care această temă reprezintă, printr-un acord politic național, o prioritate de securitate. Faptul că absența venea la numai câteva ore după apariția unui dosar extrem de grav pe numele lui Liviu Dragnea a ridicat semne legitime de întrebare, vorbindu-se deschis în media despre șantaj. În acest context, în preziua unei noi ședințe care nu se poate solda cu un alt fiasco, doresc să vă transmit, stimați colegi, că niciun interes personal al domnului Liviu Dragnea nu poate fi mai presus de siguranța națională a României și de credibilitatea ei pe plan internațional. Orice sugestie, oricât de discretă, privind blocarea sau întârzierea programului de modernizare a Armatei Române, trebuie respinsă ferm și denunțată public”.

“Dacă domnul Dragnea alege să trimită în ridicol imaginea PSD prin tot soiul de mesaje conspiraționiste și izolaționiste este, în ultimă instanță, dreptul lui. Dacă însă domnul Dragnea încearcă jocuri personale pe marginea intereselor naționale, aceasta e o problemă gravă. Iată de ce este esențial ca mâine, stimați colegi, deasupra oricăror indicații politice neoficiale, să adoptați unul din proiectele de modernizare care vor face din Armata Română o forță regională credibilă și respectată, cât și un partener NATO care își duce angajamentele până la capăt”, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Protestatarii iau cu asalt Piaţa Victoriei. Mitinguri de proporţii în Capitală, dar şi în ţară şi Diaspora .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.