Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat îi răspunde dur unui fost ministru: 'Visează când spune asta'

raed arafat

Conflict deschis între secretarul de stat, Raed Arafat şi fostul ministru de Interne din anii 90, Doru Viorel Ursu. Avocatul l-a făcut praf pe Arafat în urmă cu câteva zile.

Detalii aici: Un fost ministru dă de pământ cu Raed Arafat: 'Şi-a făcut soclu în viaţă'

Raed Arafat nu i-a rămas dator lui Ursu şi i-a răspuns pe măsură. "Eu cred că domnul Ursu nu diferenţiază două chestiuni. Acum o scurtă perioadă am declarat despre Fundaţia pentru SMURD, răspunzând la un alt atac, că eu sunt fondatorul unic al fundaţiei în documente. Fundaţia pentru SMURD nu este egal cu SMURD, şi cei din Mureş ştiu asta foarte bine. SMURD este un serviciu pentru urgenţă care este public, care s-a dezvoltat şi a fost dezvoltat împreună cu Ministerul de Interne, împreună cu toţi cei care s-au implicat, colegii. Fundaţia pentru SMURD a fost înfiinţată în 2006 pentru a sprijini SMURD-ul. Când spune că la Târgu Mureş se trasează arsurile cu peste 60% din suprafaţa corpului, cred că visează, noi cum apare un pacient cu peste 35%-40% îl punem în elicopter sau în avion şi îl trimitem la Bucureşti. Nu ştiu unde a văzut dânsul arşi cu peste 60% trataţi la Târgu-Mureş. La momentul actual, arsurile grave se duc la Bucureşti, aşa cum se duc şi din Cluj, Timişoara şi din Iaşi, nu numai din Târgu-Mureş", răspunde Arafat.

Citeşte şi: Cel mai cunoscut senator al României, laude pentru Klaus Iohannis și Gabriel Oprea

Secretarul de stat a vorbit şi despre afirmaţia lui Ursu care spunea că are soclu în viaţă. "Eu nu înţeleg afirmaţia asta. Nu ştiu ce vrea să zică prin această afirmaţie, că mi-am făcut soclu în viaţă. Dacă vroiam să îmi fac soclu în viaţă, poate că făceam altceva sau nu stăteam să muncesc munca pe care o fac acum şi pe plan personal am satisfacţia faptului că fac ceva, cel puţin pe linie personală satisfacţia mea principală e că ceva evoluează şi că particip la dezvoltarea unui lucru. Subliniez, particip şi nu fac eu singur. Afirmaţia nu o înţeleg şi o las să treacă, nu merită să o comentez", a încheiat Arafat într-un interviu pentru zidezi.

Citește și: ”Teroristul” care a intrat cu mașina în gardul Guvernului este jurnalist: Detalii despre gestul său

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.