Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat vorbește despre DEMISIE: Ce i-a spus lui Dacian Cioloș

raed arafat

Raed Arafat e aproape de dezastru. Raportul Corpului de Control al Guvernului în cazul Clubului Colectiv i-ar putea fi fatal doctorului. Acesta a admis, după o întâlnire de trei ore cu şeful Corpului de Control, că ar putea să demisioneze.

„Doctorul Arafat poate să plece, dar nu o să tacă. A fost o discuţie civilizată, un ton foarte pozitiv pot spune, s-au discutat mai multe aspecte despre raport şi răspunsul nostru la raport, urmând să fie reanalizate unele lucruri în etapa următoare de control care se face de Corpul de control. Dacă ar fi fost discuţii purtate înainte să fie dat publicului raportul guvernului, poate anumite aspecte s-ar fi putut lămuri mai clar. Mă aştept la părinţii cărora li se înoculează că au fost neglijenţe, ne aşteptăm la astfel de reacţii. Vom aduce inclusiv experţi din afară care să explice o evaluare făcută mediatic şi realitatea terenului când se intervine şi ar putea să ne compare cu ce s-a întâmplat în alte ţări. Sunt oameni care au văzut şi au zis că intervenţia din România a fost corectă în condiţiile date.

Citeşte şi: Judecătorii au decis: Miron Mitrea e la un pas de eliberare

În faţa unei instanţe, ăsta e calibrul de experţi pe care o să începem să-l aducem. A fost impropriu cu resuscitarea pe asfalt, să vedem ce spun alţii. Am pus poze explicite cum s-a lucrat la Paris şi Bruxelles”. „Dacă premierul decide că nu mai e necesar să lucrez aici, este decizia sa. Eu nu sunt fixat de scaun. Îmi fac treaba. Dacă se consideră că am greşit, mi se spune şi plec”, a spus Raed Arafat pentru Digi 24.

Prezenţi luni la Guvern la discuţii cu reprezentanţii Corpului de control al premierului, secretarul de stat Raed Arafat şi echipa DSU au dat explicaţii pentru neregulile semnalate de Corpul de control în cazul intervenţiei de la Colectiv.

Citeşte şi: Stelian Tănase atacă dur pedepsele din Dosarul Microsoft: Cine sunt vinovaţii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.