Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Correa consideră ca afirmaţiile lui Trump despre Castro sunt 'cuvintele unui ignorant'

Donald_Trump_August_2015

Preşedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a apreciat la sfârşitul săptămânii trecute ca fiind "cuvintele unui ignorant" afirmaţiile făcute de preşedintele american ales, Donald Trump, despre părintele Revoluţie cubaneze, Fidel Castro, mort vineri, scrie AFP.

"Cuvinte ale unui ignorant", a comentat preşedintele socialist pe Twitter, ca răspuns la o informaţie în legătură cu afirmaţiile republicanului Donald Trump după decesul lui Fidel Castro, la 90 de ani.

Citește și: Donald Trump o anunță pe Hillary Clinton: 'Milioane de voturi ILEGALE'

Omul de afaceri republican, care îşi va începe mandatul la 20 ianuarie, a apreciat sâmbătă într-un comunicat că Fidel Castro a fost un "dictator brutal care şi-a oprimat propriul popor timp de aproape şase decenii".

"Moştenirea lui Fidel Castro sunt plutoanele de execuţie, hoţia, suferinţele inimaginabile, sărăcia şi încălcarea drepturilor omului", a adăugat Donald Trump.

Rafael Correa a fost un prieten apropiat al lui Fidel Castro pe care l-a întâlnit în ianuarie 2014 la Havana. El este unul dintre primii oameni politici care a făcut cunoscut la sfârşitul săptămânii că va fi prezent la funeraliile acestui important personaj al Războiului Rece, anunță Agerpres.

"Cuba este în doliu, America Latină este în doliu. Fidel Castro a fost probabil latino-americanul cel mai influent al secolului 20", a declarat sâmbătă preşedintele ecuadorian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.