Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafuiala din PSD se muta in Parlament. Senator PSD, "zburat" de Ilie Sarbu

ilie sarbu

Rafuaiala si reglarile de conturi din PSD par sa se fi mutat in Parlament. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a propus luni inlocuirea unui coleg de-al sau de partid din Comisia Juridica. Plenul Senatului i-a aprobat solicitarea iar senatorul Serban Nicolae a fost "zburat" din Comisie pentru a face loc lui Mihai Neagu, senator UNPR.

Tensiunile dintre Ilie Sarbu si Serban Nicolae sunt insa de notorietate. Cu putin timp in urma cei doi s-au criticat reciproc in termeni duri.

Serban Nicolae, autorul legii care ar fi pus calus presei prin impunerea raspunderii penale tuturor celor care ar fi facut dezvaluiri din dosarele penale, i-a criticat pe colegii sai din PSD -Ilie Sarbu si Ioan Rus sustinand intr-o scrisoare pe pagina sa de Facebook ca locul lor nu este in PSD.

„Cei care au monopolizat, de ani buni, reprezentarea stângii, a Partidului Social Democrat în Transilvania, au fost definiţi, în opinia publică, cu formula 'grupul de la Cluj'. Dacă era o formulă de succes, era în regulă. Dar nu e şi n-a fost niciodată. Ce a început cu o ticăloşie - atacarea din interior, încă de la sfârşitul lui 2004, a lui Ion Iliescu - nu putea continua altfel. Acest grup n-a produs nimic bun pentru pentru stânga românească ori pentru partid. (...) Vă scriu pentru a vă cere, public, să vă luaţi în propriile mâini identitatea şi demnitatea. Ştiu cu cine vorbesc şi ştiu ce vă cer. Locul lui Ioan Rus şi al lui Ilie Sârbu nu e în Partidul Social Democrat. Ei nu sunt de stânga şi nu pot reprezenta vreodată social-democraţia transilvăneană”, scria Serban Nicolae, potrivit evz.ro.

Ilie Sarbu l-a criticat la randul sau pe Serban Nicolae, subliniand ca acesta este interesat doar de functii.

„Nu domnul Şerban Nicolae e un lider al partidului care poate să pretindă pretenţii de genul acesta. El apare când apar funcţiile şi dispare când pierdem funcţiile”, declara Sârbu pe 18 noiembrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.