Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan îi face loc lui Dacian Cioloș: Ce se pune la cale în PNL

mediafax
ciolos

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că o discuţie a conducerii partidului cu fostul premier Dacian Cioloş ar fi o normalitate, precizând că acesta trebuie tratat "cu mult respect şi seriozitate" fără a fi scos "ţap ispăşitor" pentru scorul obţinut de liberali la alegerile parlamentare.

Vezi și: Nicolae Popa face DEZVĂLUIRILE care CUTREMURĂ țara: Traian Băsescu și Kovesi sunt VIZAȚI

"Raportarea la Dacian Cioloş trebuie să fie una chibzuită, decentă şi realistă. Eu cred că un om care aflat în fruntea Guvernului a contribuit prin măsuri guvernamentale la creşterea calităţii în educaţie, sprijinirea mediului de afaceri, la dezvoltarea agriculturii (...) care a avut şi părţi care puteau fi explicate mai mult în guvernare, trebuie tratat cu mult respect şi seriozitate. O discuţie cu domnul Dacian Cioloş ar fi o normalitate din partea PNL, însă de aici şi până la a discuta preşedinţia partidului e o distanţă foarte mare şi nu cred că trebuie distorsionată această relaţie pe care PNL ar putea să o aibă cu domnul Cioloş mergând spre ideea că domnul Cioloş preia PNL", a afirmat Turcan, la B1 TV.

Citește și: Vine marea amnistie fiscala!

Ea a a mai spus că fostul premier îşi doreşte o discuţie cu conducerea partidului pentru a clarifica "anumite aspecte" din campania electorală.

"Eu cred că dacă PNL, cu un premier propus din afara partidului, cum era domnul Cioloş, s-ar fi concentrat mai mult pe soluţiile de guvernare, pe identificarea problemelor, pe atragerea oamenilor cu expertiză (...) rezultatul nostru ar fi fost cu totul altul. Nu vreau să-l scoatem ţap ispăşitor pe Dacian Cioloş", a adăugat Raluca Turcan.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează cu un judecător…PRIVAT

În acelaşi timp, ea a arătat că, mai ales la baza partidului, există membri dezamăgiţi de "modul ezitant" în care Dacian Cioloş s-a implicat în campania electorală.

"Eu întotdeauna m-am obişnuit să văd ce putea face PNL mai mult decât să caut factori externi. Asta nu înseamnă că nu mi-aş fi dorit în anumite momente să existe poziţii mai tranşante din partea domnului Dacian Cioloş, dar în acelaşi timp PNL a înregistrat acest eşec la alegerile parlamentare din cauza unui mesaj confuz care a diluat identitatea PNL şi care ne-a îndepărtat de oameni care structural sunt ataşaţi de valorile liberale. Mă refer la profesori, medici, mediul de afaceri, oameni de cultură - segmente sociale care cred, structural, în libertate, competiţie, iniţiativă", a susţinut liderul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.