Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan primește lovituri în serie din partea liderilor PNL

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, primește lovituri în serie de parta propriului partid. Aflată la Iași, la alegerile interne din această organizație, Turcan le explica liberalilor că trebuie să țină cont de criteriile de integritate în alegerile interne.

"PNL nu-şi permite, ţinând cont de cei care se uită spre PNL, să aibă acelaşi comportament ca PSD. Ştiu că unii dintre noi spun: "Da' ce, PSD-ul a fost ales cu o grămadă de corupţi în ogradă. De ce PNL-ul nu ar putea să o facă?" Răspunsul este că cei care privesc spre PNL sunt diferiţi de pesedişti. Au alte aşteptări, sunt informaţi, judecă comparativ, pun în balanţă. Reuşim să îi convingem în special în oraşe, în municipii reşedinţă de judeţ, cum e Iaşiul, dacă avem un nivel foarte ridicat al integrităţii, competenţei şi performanţei politice. Nu ne putem juca cu lucruri pe care electoratul PNL le aşteaptă de la noi", a declarat Raluca Turcan în discursul ţinut în faţa liberalilor.

Exact în timp ce susținea acest discurs, liberalii de la Giurgiu țineau să o contrazică pe Raluca Turcan. Aceștia l-au ales în fruntea organizației pe Marin Anton, un politician traseist, care are probleme atât cu DIICOT, cât și cu DNA.

Citește și: PNL își alege un președinte TRASEIST, cu dosare la DNA și DIICOT

De asemenea, la finalul acestei săptămâni, la alegerile din organizația județeană Ilfov am avut parte de un nou episod care încalcă Codul de integritate al partidului.

Marian Petrache s-a retras din toate funcțiile din cauza problemelor cu DNA, dar în locul său l-a susținut pe Thuma Hubert, care a primit în 13 octombrie 2014 o condamnare definitivă de ”6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau a autorităţii de către o persoană cu funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”. Lui Thuma Hubert Petru i s-a stabilit de către ÎCCJ suspendarea pedepsei de închisoare ”pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 6 luni”, termen care se pare a expirat.

Alegeri sunt programate și în alte filiale și dalmațienii sunt pe poziții bune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.