Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: 'PSD-ALDE se află între ciocan şi nicovală'

Raluca Turcan Sibiu

PSD-ALDE se află "între ciocan şi nicovală" cu Legea salarizării unitare, afirmă preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, precizând că rămâne sceptică asupra capacităţii social-democraţilor de a livra ce promit.

"Ce au promis şi ce au livrat. Cel mai bun exemplu pentru nebuloasa Legii salarizării unitare, pe care PSD-ALDE au supralicitat iar acum s-a aşternut tăcerea, este măsura TVA zero! Îşi mai aduce cineva aminte că trebuia aplicată începând cu 1 martie?! La fel ca şi în cazul Legii salarizării, propunerea nu a fost asumată de Guvern, ci expediată prin semnătura lui Liviu Dragnea într-o iniţiativă legislativă. Nici până astăzi nu a fost pusă în dezbaterea Senatului, nici măcar în comisiile de specialitate, pentru că stă în sertarul bine ferecat al conducerii Senatului", a scris Turcan, joi, pe Facebook.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Ea precizează că această măsură nu a fost asumată oficial de Guvern după observaţiile făcute de Consiliului Legislativ.

"Pentru că unele măsuri încalcă directive ale Uniunii Europene, iar pentru altele ar fi fost necesare negocieri prealabile cu Comisia Europeană. Aşa că mai bine au fugit de răspundere", declară Turcan.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Liderul PNL precizează că se aşteaptă ca acelaşi lucru să se întâmple şi cu Legea salarizării unitare.

"Mă aştept ca în aceeaşi manieră să-şi respecte PSD-ALDE promisiunea şi cu Legea salarizării unitare, unde se află acum între ciocan şi nicovală. Au promis sume fabuloase bugetarilor, dar s-au angajat şi că menţin stabilitatea economică a României. Aşadar, o vor trece sub tăcere, o vor ascunde prin sertarele Parlamentului, numai şi numai pentru a nu recunoaşte că au minţit", spune Turcan.

Citește și: STUDIU Riscul la care se expun cei care se tatuează: Li se pot acoperi alunițele ce pot duce la identificarea cancerului

Potrivit acesteia, România are nevoie urgentă de o lege care să aşeze ordinea în sistemul public de salarizare, o lege aplicabilă şi predictibilă care să ofere certitudini, şi nu doar declaraţii de bune intenţii.

"Rămân, însă, sceptică asupra capacităţii PSD de a livra ce promite, de a se preocupa de guvernare şi nu de cum să-şi acopere minciunile cu alte noi şi noi minciuni", mai afirmă Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.