Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: Un prim, dar revoltător efect al legii salarizării marca PSD

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan acuză că Legea salarizării începe să producă "grave discriminări" între aceleaşi categorii de angajaţi în instituţii, dând ca exemplu cazul din Bistriţa, unde primarul şi-a triplat salariul şi a majorat veniturile angajaţilor săi, şi spune că acest lucru va duce la acţiuni în instanţă ale funcţionarilor din primării.

"Un prim, dar revoltător efect al legii salarizării marca PSD! Primarul PSD din Bistriţa, viceprimarii, secretarul, arhitectul şef şi directorii executivi şi-au triplat salariile în mod ostentativ. Restul angajaţilor primesc firimituri. Toate aceste creşteri, multe arbitrare, se fac din banii care trebuiau investiţi în proiecte de educaţie, sănătate şi infrastructură", a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

Ea a mai susţinut că "legea salarizării garantată de Olguţa Vasilescu şi Liviu Dragnea este o lege care a început să producă grave discriminări între aceleaşi categorii de angajaţi, cu pregătire similară şi atribuţii egale, în diferite instituţii". 

Prim-vicepreşedintele PNL crede că, în curând, funcţionarii din primării vor da statul în judecată pentru discriminare şi abuz. 

"Şi toate sub mirajul că PSD a făcut ordine în sistemul public de salarizare. Cine răspunde? Autorii şi complicii la dezmăţul şi dezastrul din banii publici sunt în vacanţă, ne dau lecţii sau se comportă grobian. Cu ce au greşit milioane de români cinstiţi din ţara aceasta care aşteaptă responsabilitate şi corectitudine?", a mai scris Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.