Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, a fost arestat

F. P.
chris brown

Cântărețul american Chris Brown a fost arestat marți sub suspiciunea că a atacat cu o armă letală o femeie. Rapperul a refuzat să-și părăsească locuința din Los Angeles pentru câteva ore, în timp ce polițiștii au înconjurat clădirea, după ce o femeie a sunat la 911 și a afirmat că Brown a amenințat-o cu pistolul, potrivit Sky News.

Chris Brown și un alt bărbat ar fi devenit extrem de nervoși după ce Baylee Curran a admirat un colier de diamante, femeia fiind urmărită în afara casei și obligată să se ascundă sub o mașină, alături de o prietenă.

În timp ce polițiștii așteptau un mandat judecătoresc în afara locuinței lui Brown, acesta a postat pe Instagram o serie de înregistrări video în care susținea că este nevinovat. În una dintre întregistrări, rapperul afirmă că polițiștii nu vor găsi nimic în locuința sa după ce vor obține mandatul de percheziții.

Ulterior, polițiștii au percheziționat locuința lui Chris Bown și șase persoane au fost duse la audieri.

Chris Brown a mai avut numeroase probleme cu legea de când a fost condamnat în 2009 pentru că și-a agresat iubita de la acea vreme, cântăreața Rihanna, ceea ce i-a adus o pedeapsă de șase ani de închisoare cu suspendare.

În 2010, cântărețul, câștigător al premiilor Grammy, a fost obligat să-și amâne un turneu în Marea Britanie după ce i s-a refuzat viza. În urmă cu șase luni, i s-a refuzat și viza de Canada. În 2013 a fost acuzat de agresiune după ce a lovit un bătat în fața unui hotel din Washington DC.

Un judecător l-a obligat să se interneze într-un centru de reabilitare, însă a fost dat afară pentru că a încălcat regulile. După ce a finalizat mai multe cursuri de control al mâniei, la care a fost obligat de instanță, Brown a fost acuzat că a aruncat o cărămidă spre mașina mamei sale.

Anul trecut, a primit un termen de 28 de zile pentru a convinge oficialii australieni că ar trebui să primească viză pentru turneul din Australia, după ce ministrul pentru femei a cerut guvernului să refuze intrarea lui Brown în țară din motive de „caracter”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.