Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan anunță SCHIMBAREA guvernului

rares bogdan

Guvernul a cedat presiunii străzii și va modifica OUG 13/2017 pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Liviu Dragnea a anunțat că-i va cere premierului Sorin Grindeanu abrogarea OUG, însă nu se știe exact daca va fi abrogată în totatlitate sau va fi emisă o altă OUG care să modifice anumite chestiuni din cea veche.

Rareș Bogdan, vedeta Realitatea TV, anunță că e posibil ca protestatarii să nu se mulțumescă doar cu atât și să vrea schimbarea guvernului condus de Sorin Grindeanu.

”Strada castiga. Guvernul ia in calcul sa retraga Ordonanta! I-ati speriat si se tem de voi. Nu poti sa te pui impotriva propriului tau popor! Guvernul ia decizia in extremis. Intrebarea este daca strada se linisteste sau continua sa ceara si plecarea Guvernului Grindeanu si investirea unui alt Guvern PSD-ALDE pentru ca aici lucrurile nu pot fi contestate: Majoritatea parlamentara este foarte clara. Ca ne place unora sau nu aceasta este democratia reprezentativa.”, e mesajul lui Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.