Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, atac virulent la Hans Klemm: 'GROTESCUL are susținători puternici'

Rares Bogdan

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere” de la Realitatea TV, a taxat modul în care liderii politici au decis să participe la sosirea unei noi aeronave în flota TAROM. Printre cei care au participat s-a numărat și ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, care s-a alăturat lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

”GROTESCUL are susținători puternici in spațiul carpato--danubiano-pontic cu epicentrul in Videle. Populiștii și ridicolii îngroapă România!

Citește și: Tom Cruise anunță un nou film Top Gun

Sunt curios cine va participa la lansarea la apă a primului caiac. când vor începe să refacă flota maritimă a României, dacă la primirea unei aeronave, a uneia, una singură în flota unui TAROM vlăguit, au participat al treilea Om in Stat- Președintele Camerei Deputaților, premierul României, care se plimbă in siajul lui Dragnea și a ministrului Transporturilor, ca un ajutor de mecanic. Îmi inspiră milă omul asta, ministrul de Interne, ministrul Transporturilor era singurul care avea ce să caute acolo și... Cireașa de pe tort, ambasadorul Klemm, ce părea că a primit buletin de Videle și era foarte fericit pentru asta. Mă mir că au lipsit Tăriceanu, Shaideh, Patriarhul și Monseniorul catolic.

În tot acest timp, Tarom pierde rute și clienți, inclusiv pe intern, în dauna unor privați ce cumpără zeci de aeronave anual, fără însă a face pe babuinii fermecați de populism. Aaaaaa, să nu uit de Cucoana cu bandă unică, care a paralizat traficul în capitala României, de am ajuns sa facem 4 ore (!!!) de la Otopeni la Arcul de Triumf. Madame Firea și Olguța mai lipseau, că pe aeronavă vor lucra angajați care vor beneficia de măreața Lege a Salarizării Unice.

Citește și: Investigație marca RISE PROJECT: Cum a fost privatizat Bucureștiul

Am din ce in ce mai mult convingerea că suntem tâmpiți. Clar. Ridicoli suntem, fără discuție.

Doamne ferește... dar cui ne-ai lăsat, Doamne?!?”, e reacția lui Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.