Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, avertisment pentru un lider politic: 'Nu mă voi opri! Este absolut incredibil, vă voi aduce dovezi ale plângerilor'

Rares Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan răspunde atacurilor primite, în ultima perioadă, din partea liderului UDMR, Kelemen Hunor, spunând că nu se va opri să vorbească, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, despre Centenar.

„Dacă domnul Hunor nu se opreşte şi continuă cu aberaţiile, cu plângerile, continuă să considere Jocuri de Putere cea mai periculoasă emisiune din România... (...) De ce? Pentru că ne permitem să vorbim de Centenar? De asta suntem oameni răi? (...) Nu mă voi opri", a promis jurnalistul, joi seară în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, potrivit DCnews.

Semne că bei PREA MULTĂ cafea

„Este absolut incredibil şi vom veni, mâine seară, vă voi aduce dovezi ale plângerilor pe care le face, de trei săptămâni, Kelemen Hunor, cel care nu pare împăcat după ce ne-a atacat, şi aţi văzut că am tăcut, într-o conferinţă de presă. Au vorbit direct despre persoana mea, invitaţii mei şi despre emisiunile care sunt adevărate revolte istorice, au spus. Nu, domnule Hunor, sunt lecţii de istorie pentru dumneavoastră, care aveţi o minte de bibilică, şi care nu înţelegeţi că dacă trăiţi aici şi scrieţi foarte bine, aş vrea şi eu să vad dacă aveţi nişte traduceri, că nu ştiu maghiară, v-aş citi poeziile cu drag, chiar vi le-aş citi pe post, n-aş avea nicio problemă", a spus, în cadrul emisiunii, Rareş Bogdan.

„Vom reveni, pentru că de abia m-am întors la muncă", a mai spus jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.