Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan face DEZVĂLUIRI zguduitoare despre Sorin Oprescu: Ce punea la care primarul

oprescu

Rareș Bogdan a dezvăluit că tunul pe care Sorin Oprescu, împreună cu directorul economic al Primăriei Capitalei, Mircea Constantinescu, urma să-l dea dacă oamenii legii nu l-ar fi reținut pe edilul de la PMB. Cifra bombei care ar fi umplut de bani caracatița din PMB: 120 de milioane de euro.

Citește și: Bancurile cu Bulă sunt apă de ploaie: Ce glume au apărut cu Sorin Oprescu

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică noapte, după ce cu 24 de ore înainte a fost reținut, fiind prins în flagrant primind mită 25.000 de euro.

Citește și: Știrea serii: Încă 6 persoane din dosarul Sorin Oprescu au fost ARESTATE

“Omul ăsta a luat șpagă, omul ăsta are clinică la Viena, omul ăsta are două iahturi în Halkidiki. Acest individ a încercat și a reușit să ia comisioane între 10 și 30%. Dacă nu era această operațiune, dacă DNA și SRI nu îl opreau pe Oprescu în noaptea de sâmbătă, în desfășurarea era o bombă, un tun de 120 de milioane de euro, unde individul și clica au cerut 30%. Sunt înregistrați!”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: Judecătorii au blocat Primăria București: Nimeni nu-i poate lua locul lui Sorin Oprescu

Mai mult, potrivit jurnalistului, Sorin Oprescu nu își primea mita, de obicei, în România, mai ales în ultimul an și jumătate.

“Au cerut 30% dintr-un contract de 120 de milioane de euro. Lăsați-o pe asta cu milionul de euro și cele nouă sau 11 rate luate în pungi de cadouri. Ăsta e mizilic. Banii nu s-au mai luat în ultimul an și jumătate aici, se luau la Viena, Salonic, Dubai”, a explicat realizatorul de la Realitatea TV.

Citește și: EXPLOZIV Teoria lui Victor Ciutacu: Cazul lui Sorin Oprescu e autodetonare programată

O altă dezvăluire făcută de Rareș Bogdan este că împotriva primarului Capitalei au fost făcute nu mai puțin de 11 denunțuri, patru în cazul de mită pentru care a fost reținut, iar alte șapte în alte cazuri.

“Ăsta este un produs tipic al ceaușismului securistic. Acest fiu al generalului de Securitate Oprescu, crescut pe străzile pietruite ale Primăverii, a crezut că totul i se cuvine, a crezut că poate face orice! Acest fiu al fostului general de Securitate a fost în sfârșit deconspirat, ca și corupt. Primarul-chirurg, cum i se părea lui că trebuie să se prezinte, a fost prins sâmbătă, la miezul nopții, cu bani, cu mită! Există patru denunțuri doar în acest caz, dar există 11 în total împotriva acestui individ, în alte cazuri”, a subliniat Rareș Bogdan.

Citește și: Ce au descoperit procurorii despre un ”coleg” de la DNA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.