Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: George Maior, viitorul premier al României

raresBigdan

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, lansează o nouă profeție politică, după ce tot el l-a anunțat pe Dacian Cioloș ca prim-ministru, cu o lună și jumătate înainte de căderea Guvernului. Rareș Bogdan susține că George Maior este o variantă luată în calcul de PSD, care, până la finalul anului ar putea schimba echipa de conducere, cu Vasile Dâncu președinte, Liviu Dragnea președinte executiv și George Maior prim-ministru.

Citește și: Radu Banciu, atac GROSOLAN la adresa Primei Doamne

”PNL are, culmea, o problemă mai mare decât PSD, care este condus de doi corupți, Ponta și Dragnea. PSD are șanse mai mari pentru că are în așteptare doi lideri complet noi: Vasile Dâncu, care nu are nicio legătură cu zona de dosariadă, de penali și mai este George Maior. PSD are două opțiuni, în momentul ăsta pentru preluarea partidului și rămânerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte executiv, pentru că el cunoaște bine partidul și îl coordonează. PNL are o problemă cât casa, pentru că nu are acei lideri care pot prelua partidul.

Scandalul ia AMPLOARE: Corpul de control al Ministerului Sănătății, la Spitalul de Oftalmologie

Cred că George Maior va fi candidatul PSD pentru funcția de premier. Cred că Victor Ponta nu mai are nicio șansă în PSD, degeaba se agită și cred că în 2019 președintele Iohannis se va bate cu Vasile Dâncu sau cu George Maior la președinție. Unul din cei doi va fi candidatul PSD la prezidențiale. PSD s-ar putea baza pe o formulă cu Vasile Dâncu lider, dublat de Liviu Dragnea ca președinte executiv și George Maior în calitatea de prim-ministru”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

Rareș Bogdan consideră că PNL nu are locomotive de partid pentru că Alina Gorghiu nu a atins așteptările care existau de la ea, în timp ce Vasile Blaga este ”obosit, tracasat și cred că se trezește în fiecare dimineață la 5.30 să se uite pe fereastră dacă nu au venit niște băieți în negru”. În schimb, jurnalistul consideră că viitorul PNL ar putea fi asigurat de Dan Motreanu ”un om echilibrat” sau de Cristian Bușoi.

Totodată, jurnalistul Realitatea TV susține că PNL ar fi dat o lovitură mare prin înregimentarea lui Dacian Cioloș, însă în acest moment o astfel de mutare nu ar mai fi posibilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.