Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl face praf pe Victor Ponta, după escapada din Dubai

rares

Jurnalistul Rareș Bogdan a avut o reacție extrem de virulentă, după ce Victor Ponta a fost surprins în Dubai, la o petrecere într-un club de lux. Rareș Bogdan susține că Victor Ponta tocmai și-a tras ultimul glonț în picior pentru că PSD-iștii vor fi extrem de nervoși când vor vedea aceste fotografii.

”Să te duci în Dubai, tu, Victor Ponta, care ai plâns pe umărul oamenilor amărâți, pe umărul oamenilor nevoiași. Să petreci în Dubai într-un moment în care țara arde și nu are bugetul în Parlament, este de neconceput!

În momentul în care tu petreci cu prietenul care câștigă contracte de sute de milioane de euro cu statul, am o problemă.

Victor Ponta și-a tras un glonț în picior! Când tu ai pierdut alegerile prezidențiale în felul în care le-ai pierdut și spui că ești trist, să te duci în Dubai alături de prinți arabi, este de neconceput.

Numai intrarea la acel club din Dubai este echivalentul pensiei minime din România, pensia de care vorbea Victor Ponta în dezbaterea cu Iohannis.

Românii își dau acum seama că le-a trecut glonțul pe la ureche! Dacă acest om ieșea președinte, oamenii erau pierduți!”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.