Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl umilește pe Victor Ponta: E dus cu pluta! Pontache, nu îți e rușine?

rares

Jurnalistul Rareș Bogdan îl umilește, prin cuvintele adresate, pe premierul Victor Ponta. Realizatorul Realitatea TV e revoltat pentru un așa-zisă afirmație a lui Ponta care ar dori ca cei din Diaspora să fie și ei impozitați, deși locuiesc în străinătate.

”Mi-am propus sa nu ma transform intr-un jandarm pentru Victoras, dar omul chiar e dus rau cu pluta... Cum naiba sa propui impozitarea cu 10 eur a fiecarui roman din afara granitelor? De ce? Ce le dai tu, mai Viorele, la oamenii astia? Ce le dai, ma? Ce le da lor Romania condusa de tine si cei ca tine?

Mai Pontache, din pacate nici macar speranta ca se vor intoarce acasa, ACASA, nu le-o dati! De ce sa le luati banii? Chiar nu iti este rusine, Domnule inca Prim Ministru? Dupa ce ti-ai batut joc de bugetul public impreuna cu "vizirul de Teleorman", vrei sa le iei banii amaratilor de romani ce au fost nevoiti sa plece in negre strainatati...?!

Rusine sa iti fie, Domnule Victor Viorel Ponta! RUSINE! Este practic o a treia umilire a DIASPOREI dupa umilirea din 2 si 16 noiembrie....", e mesajul lui Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.