Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție după demisia lui MRU: Credea că poate fi şef al SIE slujind şi alte state

rares bogdan

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din funcția de șef al Serviciului de Informații Externe (SIE). Interimar la conducerea SIE va fi generalul Silviu Predoiu. Rareş Bogdan a comentat în direct demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

"E o normalitate demisia. E o veste normală, care trebuia să se întâmple cu 3 luni în urmă. Preşedintele României i-a cerut cu 3 luni în urma demisia, informaţia e pe surse. E logică, normală. MRU rămâne un om inteligent, cu viitor în politică. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei în diverse poziţii de senator, deputat. Din informaţiile mele, MRU s-a grăbit în anumite chestiuni. Trebuie să te gândesti la statul român, nu la alte state.

Alina Gorghiu îi trânteşte uşa în nas lui MRU, după demisia de la SIE

Domnul Răzvan Ungureanu credea ca poate fi şef al SIE slujind şi alte state. Rămâne partea a doua. Gândiţi-vă că viitorul şef al SIE va fi ales de Parlament. Să nu uită'm ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul şef al SIE, propus de Preşedintele României. Cred că va face o alegere bună pentru această ţară. Noul şef al SIE să fie loial Romaniei", a spus realizatorul „Jocuri de Putere”, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.