Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție DURĂ: 'Dureros cât de prostovani putem fi uneori'

Rares Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan a reacționat dur după ce presa britanică a informat că doi dintre cei reținuți în urma atentatului de la Londra ar fi doi români. Din informațiile obținute de Antena 3, arestările ar fi avut loc în timpul perchezițiilor efectuate de polițiști.

„Un roman in Marea Britanie. Un alt roman din Marea Britanie, Flavian Glonț. Asta strict pentru cei care s-au grăbit sa ne bage in rahat rapid după gestul impresionant făcut de către Florin Morariu-romanul ce a luat la bătaie cu făcălețul teroriști prin Londra azi noapte! Eram prea bine ca imagine și un pic de mizerie nu ne strica, nu? 
Regret sa văd ca Știrea pe surse ca apartamentul in care locuiau "ȘI" NIȘTE ROMANI a fost percheziționat de forțele de securitate britanică a fost mai rapid preluată decât gestul uluitor al romanasului nostru din Iași. Uneori ma întreb serios dacă noi nu cumva avem vocația de a ne profila ca tampiti și ne place sa ne umplem singuri de rahat. O declarație a unuia ce a spus ca el știe ca și apartamentul unde locuiau "SI" NISTE ROMANI a fost percheziționat a devenit predicatul serii..... ca doar a zis TheGuardian care nu e așa ca ne iubește si ne admira..... Dureros cât de prostovani putem fi uneori.
Sa spunem ca ar putea fi asa, ok, ar fi dureros dar astepti sa ai confirmare. Sunt curios daca informatia e falsa, CUM EU CRED CA E, cati isi vor cere scuze public spunand: AM GRESIT?”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.