Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție la acuzațiile că ar fi participat la o întâlnire între Iohannis și Grupul de la Cluj din PSD

Rares Bogdan

Președintele Klaus Iohannis a inaugurat, ieri, un club de golf în comuna Ciugud, o investiție privată, iar la lansare au fost invitați mai mulți oameni politici locali, printre care și cei din fostul Grup de la Cluj din PSD Vasile Dâncu, Virgil Ardelean sau Ioan Rus. După întâlnire s-a speculat faptul că s-a organizat o întâlnire între Iohannis și Grupul de la Cluj, la care ar fi participat și jurnalistul Rareș Bogdan.

Citește și: BOMBĂ în Guvern: Mihai Tudose riscă să fie DEMIS! Un ministru greu e în CONFLICT cu premierul

Citește și: Mihai Tudose demarează Operațiunea 'Marea Curățenie': planul pentru DĂRÂMAREA lui Dragnea (surse)

Citește și: Un judecător a EXPLODAT, după scenele stupefiante din CSM: STOP cu această nebunie!

Într-o reacție pentru STIRIPESURSE.RO, Rareș Bogdan a explicat că aceasta ar fi o fabulație și că nu a existat ”nicio mare conspirație între Klaus Iohannis și grupul de la Cluj”. Jurnalistul susține că președintele i-a salutat și pe cei trei, la fel cum a făcut cu toți cei prezenți la evenimentul de lansare al clubului de golf.

”A fost deschiderea unui club de golf, un club house cum nu am văzut decât în SUA, Portugalia sau în Marea Britanie, țări cu mare tradiție în acest sport. Vorbim aici despre un teren special, un club în adevăratul sens al cuvântului și despre un om curajos, care a construit din banii lui personali acest teren superb de golf într-o zonă în care cele mai apropiate aeroporturi se afla la Cluj sau la Alba. Acest domn Popa este pasionat al jocului de golf și a băgat banii lui personali, nu ai băncilor, nu de la stat, a băgat peste 15 milioane de euro, bani pe care probabil unii consideră că era mai bine dacă îi ducea afară.

Eu am fost invitat pentru că sunt prieten de familie cu domnul Popa de foarte mulți ani. Tatăl meu este prieten cu domnul Popa și eu la rându-mi am păstrat o relație foarte bună.

Ca să explic puțin cum au stat lucrurile acolo. La lansarea acestui club de golf au participat, pe lângă președintele României, au participat jurnaliști, oameni politici locali, primarul de Alba, președintele CJ Alba, primarul de la Ciugud, comuna unde s-a și făcut investiția și alte personalități de pe plan local, dar și oameni de la Cluj, printre care Ioan Rus și Vasile Dâncu.

Aș vrea să vă spun că această chestiune cu grupul de la Cluj este o mare iluzie. Acest grup nu există și un lucru pe care puțini oameni îl știue, Vasile Dâncu și Ioan Rus sunt certați, dacă stau la aceeași masă nu-și vorbesc.

Cam acesta este cadrul. Președintele României a venit, a participat la deschidere, l-a felicitat pe domnul Popa pentru investiție, domnul Iohannis fiind un cunoscut jucător de golf, practică și tenisul și înotul. După deschiderea oficială, președintele și toți participanții am fost invitați în club, acolo unde s-a organizat un eveniment festiv, așa cum se face în astfel de momente. Vreau să vă spun că eu, Ioan Rus, Vasile Dâncu și președintele Klaus Iohannis nici măcar nu am stat la aceeași masă. Era o încăpere cu vreo 20 de mese și fiecare a stat la o altă masă. Președintele a trecut pe la fiecare în parte, a schimbat două vorbe în mod protocolar, probabil a dat mâna și cu Vasile Dâncu și Ioan Rus, cum era firesc. Virgil Ardelean știu că a ieșit până afară, unde a dat mâna cu președintele, au avut un schimb de amabilități și cam atât. Cam asta a fost marea întâlnire a Grupului de la Cluj și marea conspirație.

Îmi pare rău că ne-am pierdut simțul normalității în această țară. Lucruri care părereau normale acum 10-15 ani, azi nu mai sunt normale. Ce este anormal ca președintele să felicite un român pentru o investiție făcută în România, o investiție care ne pune pe harta lumii, între țările cu un mare teren de golf, un sport superb, dar pe care comuniștii ne-au învățat că nu este bun, că este al burghezilor. Văd că și acum tot comuniștii sunt cei care au reacționat”, a declarat Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.