Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție VIRULENTĂ: Doamne ce vremuri ne așteaptă. Îmi vine să urlu de nervi

captura TV
Rares Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan a reacționat dur după incidentele de sâmbătă din București când jandarmii au intervenit în forță în timpul manifestației pentru unirea Basarabiei cu România și a arestat cinci persoane, printre care și liderul platformei unioniste Alianță 2012, pentru că ar fi încercat să pătrundă pe Calea Victoriei în timpul mitingului.

Mega-proiectul care încinge Parlamentul pe final de mandat: Contre PSD-PNL

ZIUA IN CARE AU BAGAT UNIREA IN DUBA!
RUSINOS! Intr-un Bucuresti gol ca intr-o zi de Craciun au reusit sa se faca de ras. Imi pun si eu multe intrebari si pun multe intrebari asteptand raspunsuri....Astept raspunsuri la foarte multe "De ce?" inclusiv de la 
oraganizatorii "Marsului pentru Basarabia!" DAR am o certitudine, Jandarmeria a fost absolut ridicola in actiunea sa si ma tem ca la o provocare reala, sireata, gandita si voit agresiva va reactiona si mai prost ca azi...... Of, Doamne ce vremuri ne asteapta.... Doamne ocroteste Romania! 
Igor Dodon a capatat munitie electorala si va arata cu degetul exact spre Romania si "Jandarmul Roman" care il bate si il umileste pe basarabean. Daca asta s-a dorit cred ca s-a si reusit tocmai prin proasta reactie a Jandarmeriei. Baietii de la Jandarmerie convinsi ca fac bine ce fac azi la intrarea pe Calea Victoriei au devenit inconstient actori electorali in piesa "Basarabia Federalizata" si definitiv uitata....AU BAGAT UNIREA in DUBA! Si unde se intampla asta? In Tara Mama! Imi vine sa urlu de nervi ca nu si-au dat seama ca devin din prostie ACTORI vitali intr-o piesa ISTORICA. Prostia ingroapa Romania!
”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.