Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție VIRULENTĂ: 'Mi-au cerut 50.000 de euro. SCANDALOS'

Rares Bogdan

Realizatorul Realitatea Tv Rareș Bogdan anunță pe pagina de socializare că a fost dat în judecată de CNAIR și i s-a cerut suma de 50 de mii de euro. Tot acesta spune că a câștigat procesul pe fond, urmând apelul. „Felicit public Completul de Judecată de la Tribunalul București pentru ca a înțeles cât de importantă este informarea publica și libertatea presei pentru o tara ce se vrea democratica”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

Tăriceanu, ATAC VOALAT la adresa lui Iohannis. Ce îi reproșează președintele Senatului

„MI-AU CERUT 50.000 EURO! Așa vrea Guvernul României sa își construiască Bugetul?

SCANDALOS! Vor sa nu vorbim. Vor sa ne facem ca nu vedem! Vor sa le ridicam osanale in timp ce stam ore in sir in trafic! Guvernul României, Ministerul Transporturilor prin CNADNR azi CNAIR m-a dat in judecată și mi-a solicitat 50.000 EUR! Au plătit taxe de timbru pentru acești bani, 10%, adică 5.000 EUR și au plătit in plus o casa de avocatura sa ii reprezinte! TOTUL din cauza emisiunilor mele cu privire la jaful din bani publici realizat de către acesta Instituție cu un buget anual de miliarde de euro! Va amintiți foarte probabil emisiunile..... Ce s-a întâmplat o sa va spun diseară de la 23.00 la 01.00 când va voi arată cum JAFUL CONTINUA cu noi dovezi și va voi arată desfășurat tabloul exact al situației la zi pe lucrări/termene/etc. 
AM CÂȘTIGAT PE FOND spre dezamăgirea lor și in loc sa își vadă de construit drumuri, centuri ocolitoare, drumuri expres și autostrăzi mult visate CONTINUA RĂZBOIUL cu un biet jurnalist și cu o Televiziune! Spre dezamăgirea lor va asigur ca #rezist”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.