Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan trage semnalul de ALARMĂ: România va EXPLODA! Informația asta mă CUTREMURĂ

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan lansează un atac extrem de dur la adresa Guvernului Tudose și susține că, din informațiile sale, Executivul a tăiat din banii pentru tratarea cancerului pentru a mări salariile medicilor. Rareș Bogdan arată că există multe astfel de ”bombe” în Guvern și în curând România va exploda.

Citește și: ALERTĂ - SRI reacţionează la acuzaţiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir

Citește și: Victor Ciutacu reacționază DUR după ultimul comunicat al SRI şi ameninţă cu noi dezvăluiri: 'Dacă vreţi nume, încep să scriu'

”Au scumpit carburanții deoarece visteria este goală! Câteva cifre absolut sinistre
Aflu o informație care mă cutremură: banii din rectificarea pozitivă de la Sănătate au mers exclusiv în salariile pe care le-au mărit. În același timp, un tip de imunoglobulină cu care bolnavii de cancer își prelungesc viața tocmai a dispărut din România. Producătorul nu îl mai trimite. Nu merită medicii bani mai mulți? Categoric că da! Dar ce liniște are conștiința unui doctor cu salariu mare căruia îi mod pacienții deoarece spitalul a primit doar 15 doze de imunoglobulină? Niciuna! Va pleca din România indiferent câți bani i-ar achita statul!

Când au promis dublarea salariilor au făcut-o deși știau că nu au bani. Așa se explică mărirea accizei la carburanți, le trebuia urgent cash, să plombeze o gaură! Singura optică economică a Guvernului României este cea a unui instalator! Colectarea este în continuare ridicolă, dar mint de îngheață apele deși veniturile au SCĂZUT față de estimare cu 5 miliarde. Creșterea economică record este bazată pe consum (deficitul comercial a explodat), au luat de la investiții 1,6 miliarde de lei, au tuns ATENȚIE!! bugetul de cheltuieli pentru proiecte din fonduri nerambursabile cu 4,2 miliarde, au julit din conturile companiilor naționale banii de investiții, adică peste 2 miliarde! Urmează să radă pilonul 2 de pensii, peste 3 luni apar noi taxe pentru mediul de afaceri și cine mai știe ce vor mai scoate, pompieristic, de natură să radă mediul privat, dar care va aduce, pe moment, cash să achite și salariile dascălilor! Îl merită și ei, dar l-au promis ca să-i amăgească, nu ca să le facă dreptate.

Orice om căruia nu-i patinează creierul se întreabă cum a fost posibil să promită ceva imposibil. Au făcut-o deoarece această putere mizerabilă avut un singur scop: legile justiției!

Primele măsuri ale PSD nu au avut nicio legătură cu țara, cu puține excepții. Prima lună de ghuvernare PSD a arătat așa: OUG 1 - s-au înființat/redenumit 3 ministere. OUG 2 - au crescut salariile celor din administrație (trebuia recompensați, fidelizați). OUG 3 - ajutor pentru firmele care fac inovare, dar care subvenționează exportul de inteligență. OUG 4 - angajatorii obligaţi să plătească CAS și CASS la nivelul salariului minim pentru toţi salariaţii, inclusiv pentru contracte part-time. Bună în esență, socialistă, dar fără consultarea mediului privat. Efect: închideri de firme. OUG 5 - Trecerea Dept. Centenar din subordinea premierului la Min. Culturii. Crimă! OUG 6 - i s-au dat lui Shhaideh 30 de miliarde pe mână. OUG 7 - prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale. Nu văd critici aici. OUG 8 - ajutor pentru firmele care vor să se promoveze afară (respectă o Directivă, e ok). OUG 9 - Deschide posibilitatea primarilor de a cheltui bani fără a da socoteală, rade infracțiunea de deturnare de fonduri. OUG 10 - instituirea prgramului Startup Nation. Făcută pe genunchi, cu norme de aplicare criticate de beneficiari. OUG 11 - MAE capătă prerogative de Agent Guvernamental pentru Curtea de Justiție a UE. OUG 12 - creșteri de salarii în educație. OUG 13/31 ianuarie – deranj.

Așa a arătat prima lună. În 31 ianuarie trebuia să înceapă procesul lui Dragnea. A început cu o amânare până pe 15 februarie. Acum știm de ce: Bombonica a contestat la CCR definiția infracțiunii de abuz în serviciu. Bătălia nu s-a încheiat, căci mai trebuie politizat Parchetul, dar vor face și asta.

Dacă vă mai îndoiți că singura rațiune a actualei puteri a fost gândită într-o singură minte, pentru o singură minte, felicitări! Să vă amintiți de asta, când România va exploda. Visteria este goală!”, scrie Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.