Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan s-a DEZLĂNŢUIT în DIRECT. Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa PSD şi ALDE: 'Hoţii stau la puşcărie, nu în PARLAMENT'

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareş Bogdan, reacţie dură în direct, într-o intervenţie prin telefon la Realitatea TV. Realizatorul "Jocuri de Putere" a lansat critici dure la adresa PSD, dar şi la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Dragnea RUPE TĂCEREA. Ce spune despre legăturile cu TelDrum

"Ceea ce se intampla in Romania e o incercare disperata a unora de a ciunti tot ceea ce inseamna legislatia penala.

(...)

Eu stiu ca intr-o democratie, hotii stau la puscarie, nu in Parlament, nu in fruntea Camerei Deputatilor sau a Senatului.  Sigur ca aici nu am cum sa observ faptul ca pe langa ciuntirea prerogativelor prezidentiale (...) se mai intampla ceva: o platforma pe care Tudorel Toader o construieste cu smecherie, cu abilitate pentru Calin Popescu Tariceanu. Reprezentant al sistemului mafiot, al celor care doresc anularea statului de drept in Romania, Tariceanu s-a profilat ca un aparator al penalilor, omul care ne explica in fiecare zi cum trebuie iertati pe toti cei care au furat avutul tarii, pentru ca nu-i asa, ei trebuie sa scape, sa stea in puscarii ca in Norvegia.

(...)

Daca PSD si ALDE se bazeaza pe faptul ca i-au votat 3,6 milioane, se inseala. Romanii nu au simtit in 11 decembrie ca opozitia prezentata de PNL si USR reprezinta o alternativa viabila si nu s+au prezentat la vot. Daca se prezentau mai mult de 7,2 milioane de alegatori, lucrurile stateau diferit. (...) Romanii au inteles pericolele democratiei de tip PSD si vor participa la vot. La o prezenta de peste 9 milioane, PSD nu poate obtine mai mult de 3 milioane de voturi. Acesta este bazinul lor electoral pe care si-l vor pastra pentru ca guverneaza strict pentru asistatii social si pentru bugetari.", a spus Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Dragnea, SEMNAL pentru premierul Tudose. Şeful PSD sare în apărarea ministrului SALVAT de la demitere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.