Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RARISIM A început să ningă în Dubai / VIDEO

www.giurgiuveanul.ro
ger, vreme rece, îngheț, frig, ninsoare

Serviciile de meteorologie din Emiratele Arabe au lansat o alertă de condiţii meteo nefavorabile din cauza unei furtuni marcate de ninsori rare şi rafale de vânt puternice, care au provocat prăbuşirea unei macarale pe artera principală din capitala Dubai, informează vineri France Presse.

Vântul suflă cu viteze de 75/80 km pe oră în întreaga ţară, în timp ce pe muntele Jebel Jais, din emiratul Ras Al Khaimah, a nins, ceea ce este un fenomen rar. Zăpada a atins 10 cm în unele locuri, spre bucuria a numeroşi localnici, care au urcat pe acest munte de 1.911 metri, făcând fotografii în mijlocul fulgilor de zăpadă şi postându-le pe reţelele de socializare. Însă temperatura a scăzut la mai puţin de 2 grade Celsius pe acest munte, iar autorităţile au trebuit să închidă accesul pentru a evita accidentele, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

Autorităţile au cerut, de asemenea, şoferilor să conducă cu prudenţă din cauza rafalelor de vânt şi vizibilităţii reduse, iar locuitorilor să limiteze deplasările şi să evite apropierea de marea foarte agitată.

La Dubai, o macara s-a prăbuşit pe strada Sheikh Zayed, artera principală a oraşului, rănind o persoană şi provocând un incendiu care a distrus trei maşini, a anunţat Biroul de Informare al Guvernului. Traficul a fost întrerupt cât timp echipele de intervenţie au degajat molozul.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Din cauza furtunii, organizatorii au anulat etapa a 4-a a Turului ciclist al Dubaiului, programată vineri.

Emiratele Arabe Unite au o climă tropicală şi deşertică, cu precipitaţii puţine şi temperaturi care nu scad de regulă sub 10 °Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.