Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspuns surprinzător al lui Dacian Cioloș la o întrebare a lui Rareș Bogdan: 'Nu e ZERO'

rares bogdan ciolos

Dacian Cioloș a lăudat cel mai criticat minister din România, cel al Fondurilor Europene. În viziunea premierului, sub mandatul demisionarului Cristian Ghinea, Ministerul Fondurilor Europene a progresat. Astfel, absorbția în actualul exercițiu bugetar, Cioloș spune că România nu are 0 în dreptul său, așa cum acuză cei de la PSD. Răspunsul surprinzător al premierului nu a constat doar în faptul că s-a lăudat că nu e 0, ci și în aceea că nu a putut da o cifră oficială, după aproape un an de mandat.

”E un minister în care s-a progresat clar în ultimele luni. Avem proiecte de 14 mld de euro și, până la sfârșitul anului, vom ajunge la 20 de miliarde. Absorbția a crescut, pentru 2007-2013, de la 58% la 80%.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

Pentru perioada 2014-2020, absorbția e mai mică, dar nu e 0. Suntem în plin proces de acreditare.”, a spus Dacian Cioloș la emisiunea lui Rareș Bogdan, ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.