Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul lui Dacian Cioloş pentru PNL: Ce vrea premierul

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a vorbit despre discuţiile pe care le-a avut cu cei de la PNL. Cioloş s-a jurat încă o dată că nici nu se gândeşte să intre în politică.

Citește și: Ministrii socialisti germani iau drumul Moscovei

"Am răspuns cu plăcere acestei invitaţii şi am vorbit despre nemulţumirile la adresa guvernului, dar am cerut şi sprijin pentru următoarele proiecte. Am vorbit de nemulţumirile PNL legat de modul cum reacţionează unii oameni ai guvernului în teritoriu, legat de depolitizarea administraţiei publici. Am spus că am luat măsuri şi vom lua, dar nu putem schimba pe toată lumea în câteva luni de zile. În administraţia noastră, o mare parte din cei care au ocupat funcţii au fost numiţi politic. ", a spus premierul.

Citeşte şi: România TV aruncă BOMBA: PNL fuzionează cu UNPR

Cioloş s-a enervat de noile zvonuri conform cărora ar ajunge în fruntea PNL. "Am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de premier. Mi-am dat un cuvânt şi ămi ţin cuvântul. Nu mă înscriu în vreun partid, nu îmi fac partid şi nu candidez la alegerile parlamentare. Nu vreau să spun ce voi face după. Nu am proiecte şi nici agende ascunse. Am un mandat şi acum mi-am asumat anumite lucruri. ", a mai spus Cioloş.

Citește și: Un nou VIOL ÎNFIORĂTOR șochează România: O elevă din Vaslui a fost violată, de colegi, în timpul orei de desen

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.