Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul lui Tăriceanu la întrebarea dacă îl va SUSPENDA pe Iohannis

iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat, la Antena 3, de către Răzvan Dumitrescu, dacă va demara procedurile se suspendare a lui Klaus Iohannis în cazul în care PSD și ALDE ar face majoritate parlamentară, iar șeful statului ar refuza să propună un premier din partea celor două formațiuni.

”Primul lucru pe care îl subliniez e că nu îmi imaginez că președintele, care are drepturi și responsabilități constituționale, să nu ia în calcul voturile românilor. Această ipoteză a suspendării a fost de multe ori evocată. Ar însemna declanșarea unei crize politice și constituționale refuzul să pună un premier de la majoritatea parlamentară. Sunt o serie de prevederi constituționale și legale pe care le vom aplica. Primul e votul în Parlament, de refuz a unui premier care nu e reprezentant al majorității. Președintele, dacă face același gest a doua oară, e un gest clar de încălcare constituțională și provocare a Parlamentului.”, a spus, la Antena 3, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: El e patronul care-și obligă angajatele să-l sărute înainte de începerea serviciului: Cine e PERVERSUL / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.