Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții lui George Michael: Ce spune un apropiat al artistului

www.mirror.co.uk
George Michael

Decesul marelui artist, George Michael a îndurerat o lume întreagă. Cântăreţul şi-a pierdut viaţa chiar de Crăciun, pe 25 decembrie 2016. De atunci mai multe ipoteze au fost lansate despre circumstanţele în care artistul şi-a găsit sfârşitul. Andros Georgiou, prietenul din copilărie al lui George Michael, a declarat că asociază moartea starului cu consumul de droguri şi antidepresive, amintind şi de o presupusă dependenţă de cocaină cu care George Michael s-a confruntat de-a lungul anilor.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

Georgiou a crescut alături de George Michael. "Drogurile au fost o parte din viaţa sa", a declarat Andros Georgiou pentru BBC, adăugând că unul dintre drogurile pe care le folosea cel mai des era cocaina. "Cred că a luat o doză prea mare dintr-un anumit drog, alături de antidepresive sau de alte droguri pe care le consuma, toate în combinaţie cu alcool.", spune Georgiou, citat de RTV.

Citește și: Apar noi detalii despre JEFUIREA lui Kim Kardashian: Viața bate filmul

Georgiou crede că moartea lui George Michael a fost un accident. "Cred că avea gânduri de sinucidere. E cunoscut faptul că starea sa de sănătate mintală este precară. Nu cred că a fost sinucidere", a declarat prietenul din copilărie al starului pentru BBC. "Cred că inima lui a încetat să mai bată". Andros Georgiou, fost producător muzical, care a fost în turneru cu George Michael până în anul 1998, a mai declarat: "Vreau să se elucideze situaţia, să se ajungă la adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat, ce substanţe s-au regăsit în sângele lui în zilele acelea cumplite, cine i-a dat drogurile şi de ce le avea asupra lui".

Citește și: Semne de intrebare legate de vizita lui Liviu Dragnea in SUA la inaugurarea lui Trump: cum a primit viza si daca participarea e gratuita sau contra-cost

De asemenea, Georgious a mai afirmat că a vorbit cu oameni care au fost în preajma starului în ultima parte a vieţii şi aceştia i-au relatat că George Michael s-ar fi simţit "de fapt, tot mai bine. Încerca să ducă o viaţă normală din nou şi cred că a fost târât înapoi în partea întunecată". El a adăugat că rapoartele recente despre consumul de heroină au fost "prostii absolute", adăugând: "Ştiu că a fost singurul drog de care nu s-a atins." Georgiou, care spune că are o colecţie de melodii nelansate, scrise şi cântate de George Michael, descrie cântăreţul drept o "persoană rezervată, o persoană incredibil de generoasă, una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată". Totodată, a povestit că turnura dureroasă în viaţa lui George Michael s-a petrecut în 1998. Atunci, starul pop a fost ridicat de un ofiţer de poliţie sub acoperire "după un act de indecenţă" într-o toaletă publică din Beverly Hills. Această întâmplare l-a făcut pe George Michael să vorbească public despre sexualitatea sa. Prietenul cântăreţului îl descrie astfel: era un "om cinstit" care "ura minciuna". "A simţit că le-a ascuns adevărul despre el oamenilor, după incidentul din 1998.", adaugă Andros Georgiou pentru BBC.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.