Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul Rapidului: FRF spune că îndeplinește condițiile de a juca în Liga I

suporteri rapid

Clubul Rapid București îndeplinește condițiile de a juca în Liga I, a decis, joi, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. Cu toate astea, Rapidul va fi scoasă din Liga I, anunță presa de sport.

Chiar dacă Liga nu a făcut un anunț oficial, faptul că Dinamo și Timișoara au fost anunțate că vor juca sâmbătă meciul direct dovedește că Rapid a fost exclusă din cauza stării de faliment.

Rapid are două zile la dispoziție pentru a depune recurs la această decizie, penultima cale de atac. Ultima este Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Poli Timișoara i-a luat locul Rapidului în Liga 1.

Citește și: Prima biserică ortodoxă ce introduce messenger pentru credincioşi / VIDEO

”Întrunită azi, 28 iulie 2016, Comisia de Disciplină şi Etică a decis următoarele:

Admite excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentanţi ai S.C. F.C. RAPID S.A. a domnilor avocaţi Tudor CHIUARIU, Valentin COCEAN şi Dan IDIŢĂ, invocată din oficiu de Comisia De Disciplină şi Etică a FRF.

Respinge cererile de intervenţie accesorie formulate în interesul S.C. F.C. Rapid S.A. de către intervenienţii S.C. AZUGA WATERS S.R.L., MORARU Valerii, CAPRĂROIU Răzvan Alexandru şi CIOBANU Paul-Vasile.

Admite sesizarea L.P.F. formulată prin Secretarul General, astfel cum a fost modificată şi restrânsă prin precizările reprezentantului convenţional în şedinţa din 27.07.2016.

Citește și: Celine Dion a luat-o razna după ce i-a murit soțul: Ce a putut să facă într-o emisiune TV / VIDEO

În interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art. 70 din Statutul F.R.F., coroborat cu art. 4 pct. 4 şi art. 38 pct. 1 prima cerinţă, teza finală, din R.O.A.F., constată că S.C. F.C. Rapid S.A. îndeplineşte condiţia deţinerii dreptului de participare în competiţiile organizate de L.P.F.

În baza dispoziţiilor sentinţei civile nr. 4266/13.06.2016, pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul nr. 46406/3/2012 şi ale art. 233 din Legea nr. 31/1990, republicată, constată că, de la data pronunţării sentinţei civile de mai sus, S.C. F.C. Rapid S.A. îşi păstrează personalitatea juridică pentru operaţiunile lichidării, până la terminarea acesteia.

Citește și: Cea mai scumpă cină romantică din lume costă două milioane de dolari: Iată ce primești

Executorie pe plan intern. Cu drept de recurs în termen de 2 zile de la comunicarea hotărârii motivate.”, anunță FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.