Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cursa pentru Casa Albă: O mare celebritate își anunță candidatura

casa alba

În timp ce principalii candidaţi la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton şi Donald Trump, se confruntă cu probleme de popularitate, un neaşteptat candidat din exterior vrea să profite de pe urma acestui lucru. Este vorba despre rockerul Alice Cooper, arată AFP.

Artistul, celebru printre altele pentru hit-ul ''House on Fire'' (''Casa în flăcări'') a anunţat, luni, că vrea să ajungă lider la Casa Albă. El a declarat că va candida anul acesta la preşedinţia SUA cu sloganul ''Un om tulbure pentru vremuri tulburi''.

Citește și: Două femei s-au certat timp de 8 ore și au murit de epuizare / FOTO

Muzicianul în vârstă de 68 de ani, devenit un personaj controversat pentru show-urile sale cu tente horror, a dezvăluit pe website-ul dedicat campaniei sale pentru Casa Albă că doreşte ca pe Muntele Rushmore - unde se află memorialul dedicat primilor 150 de ani din istoria ţării şi care îi înfăţişează pe preşedinţii George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln şi Theodore Roosevelt - să fie sculptat şi chipul liderul trupei Motorhead, Lemmy Kilminster, decedat la 28 decembrie 2015.

De asemenea, dacă va ajunge preşedinte, Alice Cooper vrea ca pe bancnota de 50 de dolari să apară figura actorului de comedie Groucho Marx. Mai mult, în platforma-program a solistului este menţionată şi intenţia acestuia de a impune Marii Britanii ca pe bancnota de 20 de lire să fie tipărit chipul actorului Peter Sellers.

Citește și: STUDIU Donald Trump si Hillary Clinton au profil de… psihopat

Până acum, campania lui Alice Cooper s-a bazat mai mult pe vânzarea de obiecte promoţionale şi pe reeditarea piesei ''Elected'', din 1972, un hit din perioada campaniei de realegere a lui Richard Nixon la Casa Albă. Cooper, solistul unor piese care au făcut istorie precum 'I'm Eighteen,' 'School's Out' şi 'No More Mr. Nice Guy', s-a descris în trecut ca fiind apolitic. În 2004 el a criticat muzicienii care au luat parte la campania lui John Kerry împotriva lui George W. Bush, spunând că rockul şi politica nu ar trebui să se amestece.

Potrivit revistei Rolling Stone, Cooper a declarat într-un interviu la începutul acestei luni, că la alegerile din acest an va scrie pe buletinul de vot numele actorului Tom Hanks. ''O să votez cu Tom Hanks. Cred că ar fi un preşedinte grozav'', a spus controversatul artist. Un alt muzician cunoscut, rapperul Kanye West, a promis că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA, în 2020, informează agerpres.ro.

Citește și: Lângă Palatul Parlamentului se montează un tobogan acvatic lung de 330 de metri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.