Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în PNL

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

După plecarea lui Marian Petrache din funcția de Secretar General, PNL  a început să caute omul potrivit pentru acest post. Datorită faptului că postul de președinte interimar este ocupat de Raluca Turcan, care provine din tabăra foștilor pdl-iști, noul secretar general trebuie ales din rândul foștilor liberali.

Vezi și: Adevărata BOMBĂ în cazul excluderii Cameliei Bogdan încă nu a EXPLODAT

Liderii din fostul PNL s-au întâlnit azi pentru a stabili cine va ocupa funcția de Secretar general. Ei trebuie să facă o propunere care să fie votată mîine în forul de conducere al partidului.

Surse din interior ne-au declarat că Dan Motreanu nu a dorit să accepte funcția, deși avea o susținere foarte largă. Astfel, ca urmare a refuzului lui Motreanu, în acest moment cele mai marei șanse pentru preluarea postului le are Cristian Bușoi, actualul președinte al organizației București. Și-au mai exprimat dorința să ocupe acest post și Mugur Cozmanciuc, președintele organizației Neamț și Iulian Dumitrescu, liderul organizației de la Prahova.

Bușoi este cotat cu cele mai mari șanse. La această oră se încearcă armonizarea tuturor opiniilor, pentru ca mîine în BPN să se meargă cu o singură propunere.

Decizia luată de Raiffeisen, după ce Iohannis a pierdut casa din Sibiu

Postul de secretar general este unul extrem de important. Omul care conduce secretariatul general coordonează partidul, pune în aplicare deciziile forului de conducere, manageriază resursele umane, dar și logistice. În actualul context, pregătirea Congresului pentru alegerea viitoarei echipe de conducere, rolul secretariatului general este cu atât mai important cu cât asigură alături de Comisia de Organizare a Alegerilor, bunul mers al partidului și preăgtirea acestui eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.