Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în `relația` dintre Gregorian Bivolaru și Dacian Cioloș: Ce a spus guru

www.europafm.ro
ciolos esca

Gregorian Bivolaru nu a afirmat niciodată că Dacian Cioloş i-ar fi fost "elev", a declarat miercuri, la Alba Iulia, purtătorul de cuvânt al fostului lider al MISA, Cosmina Oprea.

Prezentă la Alba Iulia, unde se judecă, la Curtea de Apel, cauza în care fostul lider spiritual al MISA solicită redeschiderea procesului penal în care a fost condamnat la închisoare pentru act sexual cu un minor, Cosmina Oprea a fost întrebată de jurnalişti cu privire la speculaţiile apărute în mediul public ce fac referire la o aşa zisă legătură între Gregorian Bivolaru şi fostul premier, scrie agerpres.ro.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

'Domnul Bivolaru nu a afirmat niciodată, absolut niciodată, că domnul Cioloş i-ar fi fost elev. Acestea au fost nişte speculaţii pe care presa le-a preluat absolut fără să le verifice. S-a afirmat că există un interviu în care s-ar fi făcut această declaraţie din partea domnului Bivolaru. Cine a făcut această afirmaţie ar trebui să arate interviul. Domnul Bivolaru nu a afirmat niciodată acest lucru', a declarat Cosmina Oprea.

Într-o parte a presei centrale au fost publicate în ultimele zile articole cu privire la un interviu pe care Bivolaru l-ar fi acordat unei televiziuni din Germania şi în care ar fi declarat că i-ar fi fost profesor de yoga lui Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.