Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE într-un mare dosar: Tot ce a făcut DNA e SPULBERAT / DOCUMENT

DNA încasează o mare lovitură într-un mare dosar! Toată munca procurorilor e dată peste cap de ultima mărturie depusă la ÎCCJ. Este vorba despre unul dintre dosarele familiei celebrului baron de Prahova, Mircea Cosma. Vizat de acuzațiile procurorilor este și fiul acestuia, Vlad Cosma.

Astfel, o martoră, care inițial a fost și sub acoperire, a declarat, în fața completului de 5 judecători de la ÎCCJ, că nu își mai susține declarațiile date în fața celebrului procuror Mircea Negulescu. Cecilia Stroe a declarat, pe 9 octombrie, că procurorul a pus-o să scrie fapte false.

DOCUMENTUL INTEGRAL POATE FI CONSULTAT AICI (pdf)

Conform documentului, e vorba despre o serie de documente care s-ar fi aflat pe un memory stick. Numai că, surpriză! Stickul e de negăsit, iar martora susține că acel sitck nu conținea nimic din ceea ce a scris în denunțul inițial, la presiunea procurorului. ”Am fost constrânsă pentru acest stick și aceste date de pe el. S-a vehiculat că eu aș fi avut un stick, s-au găsit acasă la mine 3 stickuri, toate acestea cu muzică, filme și poze. Am fost constrânsă de de procuror, mai înainte de a admite eu acele înscrisuri ce mi s-au arătat și cu referire la care eu am admis că au fost găsite pe stickurile mele.”, a spus martora.

Citește și: Situație fără precedent în România: Motivul aberant pentru care statul a lăsat fără pensie de handicap o femeie ce suferea de scleroză multiplă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.