Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rasturnare de situatie care poate demonta denuntul impotriva Elenei Udrea

udrea

Elena Udrea este acuzat ca ar fi primit chiar in biroul sau de la Ministerul Dezvoltarii mita in valoare de 900.000 de euro. Denuntatorul sau, omul de afaceri Adrian Gardean a precizat si data exacta la care s-a dus cu o geanta de voiaj plina cu bani la Ministerul Dezvoltarii, a inmanat-o secretarului general Gheorghe Nastasia care a dus-o Elenei Udrea in birou.

Rasturnarea de situatie vine din informatia ca Elena Udrea s-ar fi aflat la data respectiva la inmormantarea mamei lui Traian Basescu, alaturi de alti ministri si lideri PDL. Acest detaliu ar demonta dezvaluirile din denuntul lui Gardean si al lui Nastasia. Insa este posibil totusi ca Elena Udrea sa fi mers seara la minister, dupa participarea la inmormantare.

Iata ce spun procurorii:

“La data de 06.10.2010, inculpatul Gărdean Adrian şi (…..) s-au deplasat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, având asupra lor suma de 900.000 EURO într-o geantă de voiaj de culoare neagră.

Gărdean Adrian a intrat singur în clădire, accesul fiind realizat de către Nastasia Gheorghe, şi s-a deplasat la cabinetul secretarului general. Cei doi au intrat singuri într-o sală de şedinţe aflată în vecinătatea biroului, iar Gărdean Adrian i-a înmânat lui Nastasia Gheorghe geanta, indicând totodată care este conţinutul acesteia. (…) Ulterior, Nastasia Gheorghe a înmânat geanta ministrului Udrea Elena Gabriela, în cabinetul acesteia, comunicându-i provenienţa şi suma care se găsea în interior, şi i-a adus la cunoştinţă înţelegerea referitoare la sponsorizarea societăţii administrate de Rudel Obreja în contul diferenţei”.

Iata ce se stie din presa ca a facut Elena Udrea pe data de 6 octombrie 2010:

Elena Udrea în ziua de 6 octombrie 2010, până la orele după-amiezii, fiindcă toată presa i-a consemnat în acea zi prezența la Constanța. De la orele 9.30-10.00, Elena Udrea și Emil Boc, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Vasile Blaga și alți miniștri au participat la înmormântarea mamei lui Traian Băsescu, potrivit evz.ro.

“Am venit împreună cu colegii mei pentru a fi alături de Traian Băsescu în acest moment dificil pentru orice fiu, pentru orice om care-şi pierde mama”, a spus Boc, atunci.

Slujba de înmormântare s-a terminat în jurul orei 12.30, iar delegația ministerială se pare că a ajuns cu mașinile în București în jurul orelor 16.00-16.30.

Procurorii au solicitat de la SPP programul Elenei Udrea din acea perioada, precum si registrele Ministerului pentru a vedea daca Adrian Gardean s-a intalnit cu Elena Udrea pe 6 octombrie acolo.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.