Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Pomohaci: Înregistrarea ar fi FALSĂ, cu intervenții tehnice pe ea

Facebook.com
Cristian Pomohaci preot

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare din cazul fostului preot, Cristian Pomohaci. Este vorba despre o răsturnare de situaţie în privinţa înregistrărilor. Înregistrarea cu el și Flavius a fost din nou trimisă pentru expertiză și a ieșit la iveală un detaliu șocant.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Florina Gliga este cea care a trimis înregistrarea peste hotare și a comunicat rezultatul acesteia în direct la România TV. "Această expertiză s-a făcut într-un mod foarte serios, pe înregistrarea de 22 de minute. Un reputat laborator european a dat o hârtie care spune foarte clar că această înregistrare a suferit 28 000 de modificări", susține ea că este rezultatul expertizei fără să vrea să arate documentul respectiv.

Citește și: Dan Diaconescu lovit în plin! Cum a pierdut o sumă importantă de care avea nevoie ca de apă

"Este o prostie. Numai să le numeri, 28 000 de intervenții, pentru ce? Ce suntem aici? 1000 pe minut", a spus Luis Lazarus. "Expertiza nu poate fi pusă la dispoziția presei", a adăugat Florina Gliga.

Citește și: Plecare BOMBĂ de la Digi 24! Demisia care a surprins pe toată lumea

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.