Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în scandalul româno-maghiar de la Kaufland: Înregistrarea care schimbă totul / VIDEO

știri zilnic
kaufland

Răsturnare de situaţie în scandalul din secuime. A Apărut o nouă înregistrare de la Kaufland de pe camerele de supraveghere.

În înregistrarea din 31 august, se observă că autorul filmării care a stârnit un adevărat scandal în România, a mers de mai multe ori la fast-food-ul din exteriorul magazinul, cu numele Grill (Imbiss), şi a intrat în supermarket înainte să facă acea filmare care a inflamat spiritele.

Citește și: Încă o lovitură pentru Guvernul Tudose! Cine își exprimă mai nou îngrijorarea

Potrivit lui Andrei Rădulescu, şeful magazinului Kaufland, din înregistrările video se poate observa că autorul filmului a făcut trei drumuri la Grill. Rădulescu spune că vânzătoarea i-a răspuns prima dată în limba română, informându-l că nu-l poate servi fiindcă fast-food-ul se deschide abia la ora 10.00. Ulterior, vloggerul a intrat în supermarket. A revenit a doua oară şi i-a cerut vânzătoarei tacâmuri. Potrivit lui Rădulescu, din imagini rezultă că barbatul a primit şi tacâmuri. Apoi, bărbatul a mai intrat o dată în supermarket, iar la ieşire s-a dus către maşină personală aflată în parcarea centrului comercial. Ulterior, a revenit pentru a treia oară la Grill cu camera video pornită, conform adevarul.ro.

Citeşte şi: Încă un episod SCANDALOS la PRO TV: Ce a făcut un fost traficant de droguri pe scena de la Vocea României / VIDEO

Managerul Kaufland a mai afirmat că inspectorii de la Protecţia Consumatorului Harghita, trimişi de directorul Comisariatului Regional de la Braşov, au venit 'cu temă'. Rădulescu susţine că încă de la începutul controlului i s-a zis că va primi amendă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.