Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie: Ultima propunere pe Codul Fiscal/ UPDATE

breaking news

Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc într-o şedinţă la sediul PSD. Potrivit unor surse citate de B1 TV, în cadrul şedinţei, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a propus amânarea Codului Fiscal cu o săptămână, pentru că ar trebui continuate discuțiile.

Potrivit sursei menţionate, coaliția ar fi de acord cu amânarea. Dragnea declara că acum nu există o soluție, ci mai degrabă o propunere.

Parlamentul dezbate începând de luni, în sesiune extraordinară, reexaminarea proiectului noului Cod fiscal, Senatul fiind prima Cameră convocată să ia în discuţie solicitarea preşedintelui, Camera Deputaţilor, for legislativ decizional, urmând să se reunească după ce Senatul se va fi pronunţat.

UPDATE: "Joi va avea loc o întâlnire a liderilor politici, ca după discuţiile tehnice să se ia şi decizia politică. Urmează ca în sesiunea normală să dăm votul. Practic, nu mai putem vorbi de sesiune extraordinară a Parlamentului", a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei de coaliţie.

Potrivit lui Dragnea, este nevoie ca fiecare partid parlamentar sa cantareasca de mai multe ori masurile din Codul Fiscal. In privinta pactului semnat joi de PNL, UNPR si UDMR, Dragnea a spus ca nimeni nu a avut mandat sa semneze ceva si ca decizia politica va fi asumata de liderii de la varful coalitiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.