Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI de PROPORŢII pe custodia copilului în familia unui fost ŞEF SRI

alina petre

Este război în toată regula în familia unui fost şef al SRI. Fosta noră a fostului director SRI, Virgil Măgureanu, s-a prezentat în această dimineaţă la Protecţia Copilului din sectorul 5 al Capitalei. Alina Petre susţine că fostul ei soţ a început o luptă pentru custodie şi a depus mai multe plângeri, totul în condiţiile în care, susţine ea, acesta nici nu îşi doreşte să o vadă pe fiica lor.

"Am venit pentru că cei de la Protecţia Copilului m-au chemat pentru o anchetă socială în urma unor plângeri penale depuse de fostul meu soţ. (...) Reclamă o lipsă a mea de moralitate, că nu am grijă de ea, că nu mă ocup de ea, că fetiţa umblă prin parc, tot felul de inepţii din acestea pe care nici nu le poate dovedi.", a spus Alina Petre la România TV.

Citeşte şi: UPDATE - ALERTĂ! Ferma de porci a fiului lui Dragnea, luată cu asalt de MASCAŢI (SURSE)

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu susţine că fostul ei soţ nu se interesează deloc de fiica lui.

"Nici nu caută copilul. I-am trimis un e-mail în care l-am întrebat dacă vrea să petreacă timp cu fetiţa. Mi-a spus că e suficient de mare să îl caute ea. Mi se pare absurd pt ca noi ar trebui sa ii asiguram ce e bine pt ei", a completat Alina Petre.

Alina Petre s-a căsătorit cu fiul fostului director SRI în 2004.  Mariajul nu a fost însă unul fericit, iar divorţul s-a finalizat după scandaluri în media ce păreau fără sfârşit.

Citeşte şi: UPDATE - Reacţia lui Marian Godină după LOVITURA primită de la Academia de Poliţie. 'Se pare că atât am putut' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.