Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război în PSD: Nu avem nevoie în Transilvania de muşchi arătaţi din Oltenia

psd

Declaraţiile vicepreşedintelui PSD Lia Olguţa Vasilescu  privind rezultatul slab al filialelor PSD din Transilvania la alegerile prezidenţiale a iscat reacţii virulente în interiorul partidului. În acest sens, senatorul PSD de Maramureş Sorin Bota a declarat că voturile din regiuni pot fi comparate doar când investiţiile din Ardeal şi cele din Oltenia vor fi similare. Mai mult, acesta i-a transmis vicepreşedintelui PSD că nu are nevoie de " indicaţii şi de muşchi arătaţi din Oltenia".

"Pe doamna vicepreşedinte PSD Lia Olguţa Vasilescu dacă vrea sa ne înveţe cum sa facem noi campanie, o invit sa locuiască în Ardeal, sau poate reuşim sa-i facem 20% minoritaţi cu buletin de Craiova, care voteaza în mod constant cu candidaţii lor, şi atunci sa vedem cât de bine ştie dânsa sa faca scor electoral!", susţine Bota, într-un comunicat de presă.

Totodată, acesta mai spune că votul din Transilvania presupune de doua ori mai multa munca decât pentru votul din Oltenia: "În aceste momente nu avem nevoie de indicaţii şi de muşchi arataţi din Oltenia, deoarece pentru votul din Transilvania înseamna de doua ori mai multa munca decât pentru votul din Oltenia. Când investiţiile facute în Transilvania vor fi tot atâtea câte s-au facut în sud şi în Moldova, atunci vom putea sta de vorba şi sa ne măsuram în voturi. Ar face bine sa tacă doamna Vasilescu şi sa nu facă asemenea declaraţii înainte de acest vot important pentru partid! Daca cei din Oltenia şi Moldova vor sa câştige alegerile singuri, le dorim mult succes, dar nu le permit sa ne dea indicaţii de cum să muncim noi, în campanie, în Transilvania".

Citeşte şi: Începe răfuiala în PSD: "Ioan Rus nu știe să facă campanie"

Lia Olguta Vasilescu spunea, ieri, că este suparată pe filialele partidului din Ardeal ca de fiecare dată pierd la alegeri, precizând că vicepreşedintele PSD Ioan Rus nu este deloc un bun organizator pentru partid: "Noi suntem foarte suparati pe Ardeal ca de fiecare data noi câstigam si Ardealul pierde... (Ioan Rus, n.r.) Poate sa fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.