Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război într-o filială a PNL, după vizita copreşedinţilor Gorghiu şi Blaga

fight-spam

Vasile Blaga şi-a exprimat miercuri nemulţumirea cu privire la unele filiale judeţene din sud-estul ţării, unde conflictele dintre vechii liberali şi vechii democrat-liberali par să nu aibă sfârşit. Una dintre filialele cu probleme este cea din Brăila, unde aleşii locali din noul PNL vor să se mazilească reciproc.

Consilierul local Simona Drăghincescu, provenită din fostul PDL, urmează să fie exclusă din partid de copreşedintele filialei, Cătălin Boboc, şi viceprimarul Alexandru Dănăilă, cu acceptul liderilor de la centru. Drăghincescu, care îl acuză pe viceprimarul Dănăilă că i-a fabricat un dosar penal pentru a o scoate din cursa pentru Primărie, îşi strânge bagajele, urmând să îşi ia adio de la liberali.

Vezi şi: Blaga bate cu pumnul in masa PNL. Amenintare serioasa pentru liderii din teritoriu

Potrivit unor surse citate de infobraila.ro, Simona Drăghincescu va fi acuzată în cadrul forului de conducere a partidului de faptul că a luat apărarea PSD în şedinţa CLM, când a afirmat că nu crede că "mafia PSD din CLM a vândut ceva", cu referire la acuzaţia lui Boboc conform căreia majoritatea PSD, în frunte cu primarul Simionescu, vrea să vândă magistrala de termoficare, deşi o mare parte din această a fost deja tăiată şi dusă la fier vechi.

Contactată telefonic, Draghincescu nu a exclus plecarea din partid, subliniind însă că nu a încălcat niciodată o hotărâre a Comitetului Executiv Judeţean şi că a votat întotdeauna împotriva PSD, lansând din nou un atac la viceprimarul liberal şi la consilierii din vechiul PNL, pe care îi acuză că au fost de multe ori pe aceeaşi baricada cu social-democraţii din Consiliul Local.

Nici senatorul Cătălin Boboc, co-preşedintele PNL Brăila, nu a dorit să facă prea multe comentarii, afirmând totuşi că "atacurile publice între membrii PNL trebuie stopate", cu trimitere clară la conflictul Drăghincescu-Dănăilă.

Deputatul Alexandru Nazare, co-preşedinte PNL Brăila din partea vechiului PDL, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprimă opinia cu privire la acest subiect, însă săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, în prezenţa Alinei Gorghiu şi a lui Vasile Blaga, acesta a aparat-o pe Simona Draghincescu, numind-o "cel mai activ consilier local de la Brăila".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.