Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între Ponta și Predoiu. Mărul discordiei: BREXITUL

pn psd pnl

Victor Ponta: Gorghiu & Predoiu - Dumb and dumber. Cătălin Predoiu: Ponta, i-ai făcut cafeaua lui Dragnea? Rezultatul referendumului de vineri din Marea Britanie a determinat o adevărată luptă între PSD și PNL. Protagoniștii conflictului sunt Victor Ponta și Cătălin Predoiu, care și-au lansat atacuri dure rând pe rând. „Ringul de box”, spre deliciul internauților, a fost Facebook-ul.

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atacat furibund, duminică, la adresa PNL-ului, respectiv Cătălin Predoiu, după ce liberalul a spus că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar trebui să-și dea demisia după rezultatul referendumului din Marea Britanie.

Deci Marele PNL (sau "Partidul Lui") a devenit un fel de "Vacanta Mare" din vremurile de demult / cand esti trist sau ingrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citesti ce spun comicii de la PNL si mai te destinzi putin !????

Gorghiu & Predoiu (Dumb and dumber) / sau Gorghiu & Blaga (Stan si Bran) / sau Cezar Preda & Ludorvic Orban (Pacala si Tandala) - au in oferta orice iti doresti!

Presedintele / Premierul / Primarul General "to be elected" Catalin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pt Brexit???/ si daca nu intelege Juncker rapid sa se conformeze, dl Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama, etc!!!

Astept maine reactia tovarasei Gorghiu Dej - presa a inteles gresit sau a manipulat ce a zis Dl Catalin Perdoiu- era vorba, chiar si pt Brexit, de demisia lui Ponta!!!! Ati inteles??? acum?!?!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Reacția a venit relativ rapid din partea lui Cătălin Predoiu, care i-a răspuns „în singura limbă pe care o cunoaște” Victor Ponta.

” (...) mă văd nevoit să-i răspund în singura limbă pe care o cunoaşte: Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat țigări de dimineață? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheții Parisului, un nimeni ai fost în gentuța lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiță te-au promovat la somația mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ți-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus”, a scris liberalul.

Predoiu a postat și o fotografie în care apare un tomberon pe care se află lipit un afiș electoral cu Victor Ponta.

Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, încheie Predoiu.

Citește și:

MAE german, mesaj INCREDIBIL după Brexit: Plecăm să ne îmbătăm

Parlamentul European, cerere IMPERATIVĂ la adresa Regatului Unit: Ne afectează pe toți

Adrian Năstase, declarație SURPRINZĂTOARE după BREXIT: Germania a câştigat, după 70 de ani, războiul

BREXIT: Roubini, 'profetul crizei', anunță APOCALIPSA pentru UE

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.