Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI între primii doi oameni ai țării! Tăriceanu îi răspunde violent lui Iohannis: E un CONDAMNAT

iohannis tariceanu

E război pe față între primii doi oameni ai țării. Președintele Klaus Iohannis și șeful Senatului, al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, sunt pe baricade diferite în ceea ce privește statul de drept, serviciile de securitate și DNA. Tăriceanu i-a cerut lui Iohannis să verifice declarațiile făcute de Traian Băsescu la adresa SRI, SIE și DNA.

Citește și: Tăriceanu a EXPLODAT: îi cere lui Iohannis să-i DEMITĂ pe Kovesi și Coldea

”Nu mă mulțumește răspunsul lui Klaus Iohannis. Responsabilitatea lui Iohannis ar fi trebuit să fie aceea de a verifica și a infirma ce spune Băsescu, sau, în cazul în care fost președinte e cât de cât informat, pentru că avut în subordine serviciile și procuratura, și ar avea dreptate, tot trebuie făcută o anchetă.

E o aroganță cu care a alcătuit răspunsul, mă surprinde. Ştim foarte bine toţi că preşedintele a fost condamnat, nu este acuzat, într-un dosar în care folosindu-se de documente false a obţinut câştiguri incorecte, eu aş fi fost mai reţinut să înlătur cu atâta uşurinţă prezumţia de nevinovăţie care trebuie să funcţioneze în statul de drept. Dacă se face că nu vede e grav, dacă nu le vede e la fel de grav. El e produsul sistemului. El nici nu vede și se face că nu vede.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.

Întrebat dacă în opinia sa, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi adjunctul SRI, Florian Coldea, conduc România, Tăriceanu a spus că au "un rol extrem de influent".

De asemenea, întrebat dacă preşedintele este prizonierul celor două persoane, preşedintele Senatului a replicat: "Aşa cum se conturează din ce în ce mai mult tabloul, aşa se pare".

Citește și: EXCLUSIV - Răspunsul lui Iohannis pentru Tăriceanu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.