Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război pe numele lui Voiculescu: Maria Grapini, atac dur la Daniel Constantin

grapini

Numele lui Dan Voiculescu aprinde şi mai tare flacăra războiului în Partidul Conservator, în contextul discuţiilor despre fuziunea cu PLR. Maria Grapini nu vrea să fie încadrată sub genericul "oamenii lui Voiculescu" şi îi face o serie de reproşuri preşedintelui PC, Daniel Constantin.

„Daniel Constantin e omul lui Voiculescu. Daniel Constantin a fost adus de domnul Voiculescu, ni l-a prezentat ca fiind specialist în agricultură, aşa a ajuns Daniel Constantin ministru. Eu am avut o relaţie foarte bună cu Daniel Constantin. Faptul că Daniel Constantin, printr-un conflict care s-a creat între el şi Dan Voiculescu, conflict pe care nu-l ştie nimeni, decât ei doi, vrea să sacrifice partidul nu mi se pare normal”, spune Maria Grapini.

Vezi şi: Daniel Constantin îi pune la colţ pe oamenii lui Voiculescu din PC: Sunt sub 5%

Europarlamentarul susţine că Daniel Constantin vrea doar să distrugă partidul, continuând discuţiile despre fuziune în absenţa unei decizii luate de congresul PC.

"Eu nu sunt omul lui Voiculescu, nu m-am împrumutat de bani de la el, cum a făcut Daniel Constantin, nu m-a pus ministru. Singurul lucru pe care l-am cerut a fost să fiu parlamentar de Timiş. Singurul om care poate fi numit omul lui Voiculescu este Daniel Constantin. El a fost adus de mânuţă de Dan Voiculescu în partid. A spus, oameni buni, haideţi să punem un membru tânăr, e tehnocrat. Am acceptat şi a fost votat Daniel Constantin ca preşedinte. Imediat a fost numit ministru. Dacă nu ar fi fost adus, cine era Daniel Constantin astăzi?”, se întreabă Grapini, potrivit ziuadevest.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.