Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI total în ALDE: AMENINȚĂRI spre PSD

tariceanu dragnea

Probleme între PSD şi ALDE cu aproape trei luni înaintea alegerilor parlamentare. Disensiunile dintre cele două partide sunt la cel mai înalt nivel. În problemele dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin a intervenit Codrin Ştefănescu. Acesta l-a atacat dur pe Daniel Constantin.

Detalii aici: PSD se implică în ALDE: 'Tăriceanu e ALDE, Daniel Constantin e NIMENI'

Enervaţi de ieşirea lui Codrin Ştefănescu, prietenii din ALDE ai lui Daniel Constantin au luat poziţie imediat. Aceştia cer intervenţia lui Liviu Dragnea şi ameninţă. Aceste poziţii pot afecta grav alianţa dintre cele două partide. Mai mult, Eugen Durbacă îi transmite lui Dragnea să se dezică de afirmaţiile lui Codrin Ştefănescu.

"Scrisoare deschisă

În atenția: Domnului Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat

În atenția: Membrilor Biroului Permanent Național ai Partidului Social Democrat

Stimate domnule președinte,

Stimați colegi,

Citeşte şi: Poliţia face noi precizări în cazul vedetei care s-a aruncat de la etaj la o percheziție antidrog

Ca urmare a declarațiilor publice făcute în cursul zilei de vineri, 30 Septembrie 2016, de Secretarul General Adjunct al PSD, domnul Codrin Ștefănescu în cadrul unei emisiuni televizate, prin care acesta aduce jigniri co-președintelui ALDE, Daniel Constantin, organizația județeană ALDE Galați cere o reacție publică a conducerii Partidului Social Democrat.

Considerăm că domnul Codrin Ștefănescu, prin declarațiile sale jignitoare aduse conducerii ALDE și prin acuzațiile aduse lui Daniel Constantin aduce grave prejudicii unei colaborări politice solide.

Domnule președinte,

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Cerem conducerii PSD să se delimiteze sau să confirme poziția domnului Codrin Ștefănescu, conform căreia colaborarea politică dintre cele două formațiuni politice pe care le reprezentăm se bazează exclusiv pe colaborarea dintre PSD și co-președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Vă reamintim, domnule președinte, că în perioada 2010 – 2016, Partidul Conservator, sub conducerea lui Daniel Constantin a fost un partener onest al Partidului Social Democrat, atât la nivel parlamentar, cât și la nivel guvernamental. Împreună cu PSD, PC a candidat pe liste comune la alegerile parlamentare din 2008 , dar și în 2012 în cadrul USL, și tot împreună cu membri PC, în timpul guvernării USL, au fost luate măsuri economice și sociale importante pentru România. Dintre acestea, dorim să menționăm reducerea TVA de la 24% la 9%, reîntregirea pensiilor și a salariilor din domeniul bugetar, reducerea TVA la 9% în panificație, creșterea alocațiilor pentru copii, șamd.

Vă reamintim, domnule președinte, că în această perioadă de aproape șapte ani nu au existat conflicte politice între PSD și PC. De aceea, suntem încrezători că declarațiile lui Codrin Ștefănescu nu sunt decât opinii personale care, din păcate, aduc mari deservicii relației dintre PSD și ALDE.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

Mai mult decât atât, Codrin Ștefănescu a primit cu bucurie sprijinul PC pentru a candida la funcții publice, fără a lăsa în urmă procente. Având în vedere situația creată prin declarațiile Secretarului General Adjunct al partidului pe care îl reprezentați, cerem poziția conducerii PSD cu privire la viitorul colaborării noastre politice.

Cu deosebită considerație,

Eugen Durbacă

Președinte ALDE Galați", spune Durbacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.