Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în Franţa după atacul la Emmanuel Macron: Ce anunţ teribil face Francois Hollande

Macron, hackeri

Preşedintele francez François Hollande a dat asigurări sâmbătă că atacul informatic masiv asupra unor documente ale echipei de campanie a candidatului de centru Emmanuel Macron, publicate chiar înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de duminică, nu va rămâne 'fără răspuns'. "Ştiam că existau aceste riscuri în timpul campaniei prezidenţiale, pentru că s-a întâmplat şi în alte părţi. Nimic nu va rămâne fără răspuns", a declarat el pentru AFP.

Alte detalii aici: NEBUNIE în Franța: lovitură teribilă pentru Macron, în ultima oră de campanie electorală

"Trebuie lăsat să se desfăşoare anchetele", a adăugat el, la capătul unei vizite la un muzeu parizian, în compania Regelui Mohammed al VI-lea al Marocului. Echipa de campanie a lui Emmanuel Macron a denunţat vineri seară un "atac informatic masiv şi coordonat", după apariţia pe internet a unor informaţii 'interne' precum e-mailuri sau 'documente contabile', spunând că este vorba de o 'operaţiune de destabilizare' cu o zi înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, conform Agerpres.

Citeşte şi: DRAMĂ fără margini: Zeci de copii au murit într-un accident rutier în Tanzania / VIDEO

Comisia naţională de control privind campania prezidenţială, care s-a reunit sâmbătă dimineaţă, a recomandat instituţiilor media "să dea dovadă de responsabilitate şi să nu transmită aceste materiale, pentru a nu afecta sinceritatea scrutinului". Conform ultimelor sondaje publicate vineri, înainte de încheierea campaniei oficiale, Emmanuel Macron este marele favorit, fiind cotat cu procente cuprinse între 61,5% şi 63% din voturi, comparativ cu 37%-38,5% pentru Marine Le Pen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.