Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în PNL: 'Doamna Gorghiu minte!' Demisiile anunțate nu există

breaking

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marţi, la Realitatea TV, că toţi preşedinţii organizaţiilor de sector din Bucureşti şi-au depus mandatele din cauza rezultatului în alegeri sub nivelul aşteptărilor, menţionând că urmează să se intre într-o procedură urgentă de selectare a viitorilor preşedinţi de filiale, a preşedintelui organizaţiei pe Bucureşti, dar şi unificarea celor 20 de filiale cu copreşedinţi la nivelul judeţelor.

Vezi și: Laura Chiriac aruncă BOMBA în episodul amoros cu Sergiu Diacomatu: 'Familia știa!'

NUMAI că anunțul făcut de co-președintele PNL nu are susținere în realitate:

Marius Rogin, președinte PNL Sector 4: ”Doamna Gorghiu minte! Nu mi-am prezentat nici o demisie. Nu am vorbit cu nimeni din conducerea partidului despre acest lucru. Daca conducerea partidului consideră că rezultatele au fost slabe să decida cei doi copreședinți, dar le reamintesc că decizia politică de a-l avea candidat pe Răzvan Sava le apartine”

Cristi Olteanu, președinte PNL Sector 5: ”Este adevărat că am avut o discuție cu doamna co-președinte despre depunerea mandatului și am spus că sunt de acord în semn de solidaritate, dar numai dacă în prealabil toți ceilalți 5 președinți de la sectoare vor face același gest. Noi la Sectorul 5 am obținut cel mai bun rezultat înregistrat de PNL în sector.”

Anca Boagiu, președinte PNL Sector 2: ”Nu, nu mi-am depus nici o demisie!”

Florin Alexe, președinte PNL Sector 3: ”Am avut o discuție și am spus că voi faceun pas în spate, dar nu mi-am depus demisia. Mâine urmează să avem o discuție în acest sens”

Mihai Voicu, președinte PNL Sector 1: "Mâine la 10 ne întâlnim cu toții pentru discuții. Nu exclud nici o variantă. Nu am demisionat!

Reporterii STIRIPESURSE.RO au încercat să îi contacteze și pe președintele PNL Sector 6, dar nu a fost de gasit pana la această ora.

___

ULTIMA ORA - REACȚIA conducerii PNL după ce șefii de la sectoare au anunțat că NU au demisionat: Va fi demitere

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.