Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razboi total intre ALDE si UNPR

razboi

PSD si ALDE participa impreuna la consutlarile cu premierul Dacian Ciolos de luni, desi acesta chemase separat fiecare partid in parte. Potrivit informatiilor obtinute de STIRIPESURSE.RO, PSD ar fi vrut sa participe la aceste discutii in formul coalitiei de guvernare care a sustinut Guvernul Ponta, adica PSD-UNPR-ALDE, insa aceasta nu mai poate functiona.

Surse politice au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a pus piciorul in prag si a anuntat PSD-ul ca nu mai participa la nicio actiune impreuna cu presedintele UNPR Gabriel Oprea. Astfel PSD s-a vazut nevoit sa aleaga intre cei doi parteri de coalitie si au ales ALDE.

Alegerea este explicabila in primul rand in contextul problemelor de imagine pe care le au UNPR si Gabriel Oprea, dar si in contextul distantarii progresistilor de social-democrati prin decizia de a participa singuri in alegeri. PSD si UNPR se vor bate pe acelasi electorat si asta ar putea crea probleme PSD-ului in zonele unde diferenta intre el si PNL este mica in intentia de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.