Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TOTAL între Mircea Badea și Laura Codruța Kovesi

Mircea Badea

Laura Codruța Kovesi a ameninţat că va acţiona în instanţă mai multe persoane de la Antena 3, după ce în emisiunile postului tv s-a speculat că dosarul de şantaj RCS-RDS versus Antena 3 ar fi fost influenţat de o relaţie între Kovesi şi un angajat RDS. Mircea Badea a făcut, joi seară, în emisiune o scurtă recapitulare în care arată cum s-a ajuns la cel mai nou scandal care o privește pe șefa DNA.

”A apărut un articol într-un săptămânal, e vorba de Cațavencii, cum că Kovesi ar avea o relație cu un domn de la RCS RDS, de la marketing și PR, care joacă în niște spoturi la telefonia DIGI și apare des la televizor”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

ADEVĂRUL Cine e, de fapt, IUBITUL ”din pușcărie” al Laurei Codruţa Kovesi

”Nu m-ar fi interesat această informație dacă nu aș fi considerat pe bună dreptate că ar avea o relevanță în legătură cu interesul public. După cum bine știm, compania RCS RDS a făcut o plângere penală împotriva companiei Intact. Și DNA-ul l-a și reținut pe directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu. Atunci, întrebarea care se pune în mod legitim în orice țară cilivizată de pe această planetă este: Are vreo legătură, a influențat și influențează în vreun fel relația personală a dnei Kovesi cu acel director de la Rcs Rds dosarul DNA împotriva Intact Group la plângerea Rcs Rds. E o întrebare absolut legitimă”, a spus Mircea Badea.

Badea a precizat în emisiune că, după lansarea acestei întrebări  în spațiul public, nu se aștepta ca doamna Kovesi să și răspundă, ”însă, din fericire, a răspuns”.

Laura Codruța Kovesi dă o REPLICĂ dură Antenei 3

”Felul în care a ales să răspundă pentru mine e insuportabil. Am suportat multe dintre toanele acestei doamne dintr-o simpatie personală, dintr-un exces de politețe poate prost exersată...și am ales să nu mă intereseze amenințările doamnei Kovesi”, a spus Mircea Badea, care a citit în emisiune comunicatul DNA.

Anterior, Mircea Badea, a anunțat că o dă în judecată pe Laura Codruţa Kovesi.

"Eu m-am saturat de acuzatiile nesimtite ale acestei dudui etern numita pe posturi. Ma lasa rece amenintarile ei. Mai mult, sa nu se mai deranjeze, EU O DAU IN JUDECATA! Poate o sa am noroc si o sa dau peste un judecator care nu joaca in "campul tactic" al SRI. Semnat: un mitic fara blana pe organism", a scris Mircea Badea, joi, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.