Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între PSD şi PNL: Liberalii lovesc dur la vârful social-democraţilor

pn psd pnl

E război total între liderii PSD şi PNL. După campania electorală şi alegeri, cele două partide continuă disputele extrem de dure. De această dată, miza este cine pune mâna pe UNPR. Liberalii joacă dur şi atacă direct la vârful PSD.

"Declarațiile președintelui condamnat definitiv al PSD, Liviu Dragnea, referitoare la discutarea unei așa-zise fuziuni între PNL și UNPR, care ar fi fost făcută la Palatul Cotroceni, sunt tendențioase și bazate pe informații false, iar promovarea lor în spațiul media este un gest lipsit de simțul răspunderii.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îi face praf pe liberali: Ce dezvăluiri face şeful PSD

Mai mult, diseminarea unor astfel de așa-zise informații în spațiul public de către președintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, are drept scop instituirea unei confuzii de moralitate, a unei tabloidizări și degradări cu intenție a valorilor în societatea românească. Dragnea practică, în ultima perioadă, exact același tip de comunicarea mincinoasă ca și Victor Ponta. Atât Ponta, trimis în judecată, cât și Dragnea, condamnat definitiv, ne-au obișnuit cu reacții publice triviale prin negarea nonșalantă a oricărei evidențe, pe care oricine o poate ușor observa. Povestea inventată a implicării președintelui Klaus Iohannis seamănă izbitor cu acuzele și insultele repetate lansate către PNL și face parte din același registru al negării plagiatului și al minimizării condamnării lui Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, ultimatum pentru UNPR: Fuziune cu PSD sau ADIO

În mod normal, Partidul Național Liberal nu ar fi reacționat la astfel de declarații făcute de președintele condamnat al PSD. Dar considerăm că trebuie să luăm atitudine publică față de minciuna sa sfruntată, construită după un tipar neîntemeiat și ascuns - o așa-zisă poveste neasumată de nimeni și promovată doar de Dragnea.", se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.